Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

A munkánkat SOHA!!44!!4!

2015.06.02. 17:03 | Írta: Mátrai Viktor

Nem igazán értem, hogy minek kéne ennyire bonyolítani ezt a bevándorlás ellenes reklámot.

Éppen nagyot fut egy kép, amelyet az Index is felkapott. A kép egy állítólagos plakát terve és azt olvashatjuk rajta, hogy “HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, NEM VEHETED EL A MAGYAROK MUNKÁJÁT!”

Na! Kedves Kormány! Van egy sokkal jobb és olcsóbb ötletem! Nem kell plakátolni, nyomdát fizetni, szállítani a kinyomtatott plakátokat, stb.. Egyszerűen elég lenne a Brian életének jelenetét kivágni és azt játszani. További előnye, hogy azokhoz a megélhetési bevándorlókhoz is eljut, akik már köztünk járnak és esetleg már a munkát is elvették.

Mondom, hogy képzelem:

TV: társadalmi célú hirdetés bejelentése után egy szép bariton hang mondja be, hogy “kedves bevándorlók!”, utána következhet a fenti ismétlőd videó, úgy háromszor egymás után (annyi a magyar igazság)

Rádió: ugyanez, csak hangsávval, kép nélkül

A határok mentén: gondolom van hangszóró a határőrség kocsijain. Na! Hát úgyis járőröznek, szóljon hát!

1 komment

Címkék: bevándorló megélhetési gtfo bevándorolsz-e vándoroljál tova

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr67512628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.02. 17:09:28

Azért bízom benne, hogy ez a plakátterv csak egy hoax.
Durva lenne, ha a narancskomcsik ilyen nyíltan nácira váltanának.
süti beállítások módosítása