Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Papírlapot? Tényleg?

2012.12.08. 09:58 | Írta: st.Ella

Igen, tényleg. 2008 szeptemberétől 2009 augusztusáig az Európai Unió Fiatalok lendületben programja és a győri Keret Egyesület támogatásával kiadtunk egy 1500-2000-es példányszámú, fekete-fehér képi világú ifjúsági havilapot főleg Győrre koncentrálva. A print Alternatívát egy nagyjából tíz-tizenöt főből, főként gimnazistákból és egyetemi hallgatókból álló stáb szerkesztette.

A print Alternatíva átlagosan 24-32 oldalon jelent meg, témái a politika-kultúra-civil mozgalmak hármas körül forogtak. Interjúalanyunk volt a teljesség igénye nélkül Lovasi András, Schiffer András, Ferenczi György, Laár András, az MKKP-s Kovács Gergő és még sokan mások. A lapkiadáson kívül különböző eseményeket is szerveztünk: irodalmi esteket, performanszokat, kerekasztal-beszélgetéseket és diákújságíró workshopokat.

Lapozz bele az Alternatívába!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr872436865
süti beállítások módosítása