Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Amikor a baloldal szajházik

2015.03.07. 15:02 | Írta: Lakner Dávid

lz.jpg

„A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei" kommentárral tette ki a Facebookra Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Vajna Tímea és Rogán-Gaál Cecília képeit Lovas Zoltán újságíró, a DEKA alapítója. Egyebet nem is fűzött hozzá, de hamarosan mégis törölte a kontentet – bár a lájkok szép számban érkeztek rá, a Feminfo printscreenje szerint két óra alatt több mint hetvenen díjazták így az említett hölgyek ribancozását. A kommentek közt is a Lovassal való egyetértés volt a jellemzőbb: csak néhányan jegyezték meg, mennyire ízléstelen és elfogadhatatlan az újságíró eljárása. Magam egy közös ismerősünk oldalán – ahol Lovas eldicsekedett posztjával – jegyeztem meg ironikusan, milyen nőbarát poszt is lett ez, mire Lovas nemes egyszerűséggel letiltott a közösségi oldalon.

Ez is jellemző egyébként a szabad szólás harcos védelmezőire – de nem kívánok Lovasnál leragadni, főleg, hogy azóta kiderült: a Demokratikus Kerekasztalt is el kényszerült hagyni, miután Ferge Zsuzsa szerint többen azt is megkérdőjelezték, egyáltalán miért tagja a szerveződésnek. (Mondjuk ez is szép, tekintve, hogy ő volt a DEKA egyik kitalálója, és sejthetőleg rajta kívül nem is sokan hittek igazán ebben a nem túl jól megszervezett, kaotikus valamiben.)

De Lovason túllépve mondhatjuk, hogy hozzáállásával nincs egyedül a Fidesszel szemben álló oldalon. Bár jobbára a mostani kormánypártokat szokás vádolni nőellenességgel – nem is alaptalanul -, de napról napra láthatjuk, hogy a Fideszt nem kedvelőknek sem kell a szomszédba menniük egy kis ribancozásért, ha épp a másik oldalra sorolt személyről van szó. Lovas kiszemeltjein túl kapott már ilyen megjegyzéseket kommentekben és a nyilvánosságban Selmeczi Gabriella, Orbán Ráhel, Csontos Sandra is – hogy csak néhány példát említsek azok közül, akik egy része még csak nem is politizál, nem gyakorol közhatalmat, de sokszor még élesebb kritikákban van része, mint a tűzhöz közelebb álló embereknek. Elég csak összeszámolnunk, tíz királykisasszonyozásra és ráhelezésre hány olyan komment jutott, ami inkább Tiborcz Istvánt kritizálta – vagy hány olyan megszólalás volt, amely nem a nőiségükön keresztül próbálta támadni a fent nevezett hölgyeket. De egyébként itt említhetjük még azokat a sosem bizonyított pletykákat, melyek szerint bizonyos vezető politikusok bántalmazzák feleségeiket: ezek jellemzően megragadnak pletykaszinten, pedig ha valóban igazak lennének, annak súlyos következménye kellene legyen. Ha viszont nem igazak, akkor ez is csak az érintett nők megalázásának mondható.

Gyakran hangoztatott, jogos vád a kormánnyal szemben, hogy nem biztosít kellő teret női képviselőinek, nem engedi őket érvényesülni, és általában is csak azt várja a nőktől, hogy jó családanyák legyenek, szakmai sikerekre pedig ne nagyon áhítozzanak. De mit várhatnak a fideszes hölgyek akkor, amikor valójában össztársadalmi jelenség a nők alábecsülése, amikor a baloldalon épp úgy nagy számban láthatunk ilyen megnyilvánulásokat, mint amilyen most Lovas Zoltáné volt? Így legyen aztán női alpolgármestere is Budapestnek, mikor az első nagyobb interjúja után a megszólalásait érintő jogos kritikák mellett az egyik első vád az, hogy biztosan nem hozzáértése miatt került ebbe a pozícióba?

Nemcsak a fideszeseknek kellene már visszavenniük nőellenességükből.

P.S.: Többen jelezték a poszt megjelenése után, hogy Lovas Zoltán nem egyenlő a baloldallal. A cím viszont nem is csak rá vonatkozott, hanem az írás egészére: hogy időnként kifejezetten a baloldaliaknak (és itt ne menjünk bele szemantikai vitákba arról, ki számít igazán baloldalinak és ki nem, mert nyilván leegyszerűsítő értelemben használom a kifejezést) vannak nőellenes megnyilvánulásaik. A Milla Facebook-oldalán például gyakran látni ilyet, és meglepő módon most is elég csak felmenni az oldalra, ha egy kis kurvázást akarunk olvasni.

P.S. 2: Azt is többen írták a poszt élesítése után, hogy Lovas Zoltán posztja alatt később megszólalt Szabó Tímea és Tüttő Kata is, és ők is szép számban kaptak lájkokat a szajházást elítélő kommentjeikre. Ezekről már sajnos lemaradtam, de mindenképp említésre méltók és dicséretesek.

88 komment

Címkék: Orbán Ráhel Lovas Zoltán Szalay-Bobrovniczky Alexandra nőellenesség

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr807248543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vid Kereszt (törölt) 2015.03.07. 15:45:57

Nem tisztem Lovas Zoltánt megvédeni, nem is tudtam, hogy létezik, de: fenti hölgy interjúbeli megnyilvánulásainak nagy többsége alkalmas annak a kérdésnek a feltevésére, vajon milyen képességei is predesztinálják állása betöltésére. Lehet, hogy csak indiszponált volt az interjú készítésekor, de ha ilyen szinten végzi valaki a mindennapi munkáját, ahogy ő megnyilvánult, a balsiker előre boritékolható.

sterimar 2015.03.07. 15:53:46

Ezeknek a Lovas Zoltán féléknek már felemésztette az elméjét a gyűlölet.

mizie 2015.03.07. 16:15:11

@sterimar: Vagy az primitív, opportunista nők

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.07. 16:15:28

Ő a Lózoli, aki még 1960-ban vett egy csomag kotont, és nemrég dobta ki?

:DDD

2015.03.07. 16:19:22

A polgármester-helyettes csaj interjút olvastam és nekem az jött le belőle, elég üres fejű seggnyalója Tarlósnak szóval lehet, hogy nem újságíróhoz illő magatartás amit ez a valaki tett, de a minősítéssel nincs különösebb problémám.

2015.03.07. 16:20:56

@gumicukor1:
Ja és Vajnát meg Rogánt is ismerjük szóval miféle ember lehet aki ilyenekkel bújik ágyba? Gondolom nem a két szép szemükért teszik.

Piimpa 2015.03.07. 16:32:17

mégis mi a retek fasznak lehetne hívni azt, aki pénzért, hatalaomért baszik? micsoda fogyatékos ez a blogszerző....

taga20 2015.03.07. 16:41:02

@Piimpa: komolyan nem értem ezt a sok barmot! ezek a csajok mélytorkoznak a közösből, akkor mi a faszért ez a nagy csodálkozás?
lovas csak szarnak nevezte a szart. ennyi.

nevetőharmadik 2015.03.07. 16:42:49

Drága Lakner Dávid, ha a mondott hölgyek férjeiről/rokonairól nem az kéne legyen az ember első gondolata, hogy tolvajok és/vagy rablók, akkor talán magukról a hölgyekről is könnyebb lenne feltételezni, hogy hozzáértésükkel szerezték meg azt, amijük van. A lebecsülés ebben az esetben nem női mivoltukból fakad (az legfeljebb a választott szavakat befolyásolja), hanem az életművük megítéléséből.

És bár valóban nem illendő lekurvázni őket, sajnos a mondott hölgyek semmi olyasmit nem csináltak, ami miatt korrektkedéssel tartoznánk nekik.

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2015.03.07. 16:49:24

@nevetőharmadik: Az a helyzet, hogy csupán azért, mert én lefeküdtem a te feleségeddel, te még nem vagy rablógyilkos. Legalábbis ebbôl nem következik.

Tehát csupán azért, mert a férjeik tolvajok, nem lesznek szajhák.

parandroid 2015.03.07. 16:49:34

"-most azért, mert cigány vagyok? -nem, lelkem. Azért, mert egy bűnöző vagy, aki megpróbálta lenyúlni a bringámat. Cigány a szomszédban a piroska néni, aki reggelente elsőként söpör el a portája előtt, meg a sanyi bácsi, aki nyugdíjasan is eljár muzsikálni, hogy legyen egy kis pluszpénz az onoka taníttatására. Őket nem is fogjuk le, amíg ideér a rendőr."

már ha érti a szánalmasan ostoba poszt írója.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.07. 16:50:50

A ballibák szent joga ez. Nekik pl. cigányozni is szabad.

2015.03.07. 16:56:16

@Vid Kereszt: @nevetőharmadik: Mélységesen egyetértek.
S hogy például miért Sz-BA a főpolgármester-helyettes? A válasz benne van az interjúban:
"Ismerem Árpádot, mint férjemnek (Szalay-Bobrovniczky Kristófnak, a Századvég-csoport egyik vezetőjének – a szerk.) jó ismerősét."

Ennyi. Magyarországra már a rendszerváltás előtt is jellemző volt az uram-bátyám rendszer, de most már olyan szinten elharapództak ezek a belterjes viszonyok, hogy az egyik vezető problémává fajult - nem mellesleg a korrupció melegágya.
index.hu/gazdasag/2015/03/07/a_legkorruptabbak_kozt_van_magyarorszag/

Van még kérdés?
Részemről egy mindenképpen lenne: egyértelmű, hogy a vezetők melyik rendszert tekintik példaképüknek - de vajon van-e innen visszaút, s ha igen, hogyan? :(

nevetőharmadik 2015.03.07. 16:57:24

@szomorutojas: A "szajha" nyilvánvalóan nem technikai definíció itt. Ám a férjeik gazságainak minimum haszonélvezőik, ezért terjed ki rájuk a férjeik megítélése. Mai lehet, hogy nem olyan erős, vagy tényszerű, de akkor megint: semmi olyasmit nem mutattak föl, ami alapján korrektséget várhatnának el, vagy árnyalhatná a megítélésüket. Járulékos kár, ha tetszik - szívem megszakad.

oOBlackWolfOo 2015.03.07. 16:57:34

Én azokat a hölgyeket hiányolom, akik úgy töltenek be fontos pozíciókat(akár ilyen fiatalon is), hogy nincs nagyon befolyásos párjuk vagy rokonuk. Szerintem a női egyenjogúság itt kezdődne.

nevetőharmadik 2015.03.07. 17:00:15

@nevetőharmadik: jav.: Ami lehet*

@AntiChrist: Na, jobban belegondolva SzBA speciel pont az az eset, amikor elképzelhető, hogy saját jogán mocskos fideszes, nem kell hozzá a férje. Így viszont még relevánsabb a véleménnyilvánítás :)

Advanced Flight 2015.03.07. 17:44:21

@oOBlackWolfOo: mert egyébként férfi politikusaink és vezetőink mind rátermett, tehetséges, a nepotizmust hírből sem ismerő úrifiúk, akik kizárólag saját erőből, becsületes munkával és szorgalommal tartanak ott, ahol...
kezdjük talán itt az összehasonlítást, ok? hány darab bármilyen nemű politikus/vezető/bármilyen fontos vagy gazdag ember van az országban, aki kikezdhetetlen? mert ha kiderül, hogy egyjegyű szám a végeredmény, akkor talán vissza lehet venni a ribancozásból, "tisztelt" uraim.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.03.07. 17:57:37

Nincs semmi gond Lovas bejegyzésével. Joga van a szabad véleménynyilvánításhoz. Ahogy ahhoz is joga van, hogy ha bebizonyosodik a rágalmazás vádja (és 1000%, hogy bebizonyosodik), akkor fizessen, mint a katonatiszt, amikor a szart is kiperlik belőle, és/vagy bevonuljon a börtönbe.

Amúgy meg tudjuk jól, hogy 1) egy ballibsi soha nem hazudik, 2) ha netán mégis hazudik, akkor az 1. pont lép automatikusan érvénybe.

latin szerelő · https://www.facebook.com/pages/Malacz-vil%C3%A1ga/173965402643571 2015.03.07. 17:57:55

Azért az is jellemző, h ez a Lovas Z. nem másnak Havas Henriknek országos haverja, aki rendszeresen meghívja őt a műsorába. Ezek után, ha meghívja, vajon rákérdez erre a történetre? Vagy arra, h miért lépett ki "önként" a DEKA-ból?

2015.03.07. 18:02:58

@nevetőharmadik: Valahogy így :)
Szajházni nem finom dolog (enyhén szólva), viszont ez az eset is rámutat arra, hogy csak kevesen látják meg az igazi problémát, azt, hogy Magyarország egyik fő problémája a korrupció és a nepotizmus, hogy hozzá nem értő, inkompetens alakok jutnak hatalomhoz és befolyáshoz.

Ha Gyurcsányt kritizálod, fideszes vagy és narancshívő.
Ha Orbánt, akkor maszopos és ballib.
Ha nők kapcsán merül fel a korrupció, akkor miért nem említetted a férfiakat is, ha a férfiak kapcsán, akkor bezzeg a nők!...

Jó úton haladunk, na.

taga20 2015.03.07. 18:05:21

@Kovacs Nocraft Jozsefne: alekszandra, szeszil, timi, ja és récsöl egy kurva nagy szajha. remélem ebben egyet értünk:))

taga20 2015.03.07. 18:13:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a kurva vagy a szajha bántja a fülét? vagy az egész orbángecimaffia? cizelláljuk a mocskot, drága nertárs!

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.03.07. 18:16:37

@sterimar: Lovast nem ismerem, de annak alapján, hogy te ilyen stílusban nyilatkozol róla, valószínűleg egy értelmes, kulturált ember lehet.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.03.07. 18:17:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ellenben egy nácipalánta, akiben még annyi gerinc sincs, hogy nácinak nevezze magát, az mindig igazat mond. :D

megadeth1 2015.03.07. 18:17:58

Mi van akkor, ha fent nevezetteket a nők többsége is ribancnak tartja? Akkor is áll a nőellenesség? Vagy csak az a baj, hogy a posztoló férfi? Mert, h a fenti nőszemélyek micsodák, az nem kérdés.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.03.07. 18:27:56

@taga20:

"cizelláljuk a mocskot, drága nertárs!"

Csak cizelláld magad.

@pythonozok:

Igen, mindig igazat mondasz.

Ms Diane Choksondik 2015.03.07. 18:29:55

@pythonozok: hogy jönnek ide a nácik te szerencsétlen?

@taga20: le merem fogadni, h a vakkomondornál habzó szájjal vergődtél

jajdehülyevagyok 2015.03.07. 18:31:12

" Többen jelezték a poszt megjelenése után, hogy Lovas Zoltán nem egyenlő a baloldallal."
De ha képviselni szeretné a baloldalt.. lassan mondom, hogy mindenki megértse... képviselni! Viselni a képét! Az felelősséggel jár, s nem ostoba meggondolatlan vagdalkozással, mert az ilyen ember csak árt azoknak, akik rábízták a "képüket"

taga20 2015.03.07. 18:33:42

@Ms Diane Choksondik: sőt, megbasztam orbánviktort!

menny a picsába, te szar fityeszes tróger!

remélem világos voltam a komondoroddal kapcsolatban?

2015.03.07. 18:35:26

@megadeth1: "Mert, h a fenti nőszemélyek micsodák, az nem kérdés."
Zseniálisan tehetséges, rátermett, pozíciójukat, státuszukat és befolyásukat kizárólag önerővel, kemény munkával, kitartással és szorgalommal elérő emberek, országunk szilárd építőkövei, nemzetünk szent glóriájának ragyogó ékkövei.
Aki mást állít, attól következetesen elhatárolódok!
/szarkazmus OFF/

Ms Diane Choksondik 2015.03.07. 18:36:53

@taga20: sajnállak, nem lehet könnyű buziként

kewcheg 2015.03.07. 18:45:29

A szarul összekócolt hajjal bőrdzsekiben havi másfélmillióért akkora irodában mint egy kisvárosi okmányiroda ülő alpolgármester(nő) esetében tényleg ökölbeszorul az ember segge. Kábé mint zsigamárton. Négy évig semmitse csinált,csak egy utcát a háza elé, és jól megérdemelt munkája eredményeképpen most havi másfélmillióért ismételten semmitse kell csinálnia....Jóérzésű és épeszű fidesz-szavazó is úgy van ezzel, hogy nem tudja szarjon vagy hányjon....

Alick 2015.03.07. 18:52:07

@kewcheg: "Jóérzésű és épeszű fidesz-szavazó is úgy van ezzel, hogy nem tudja szarjon vagy hányjon"

De most komolyan, fideszes szavazónak ilyesmi lehetősége eszébe sem jutott..? vagy arra gondolt, hogy ha Gyurcsányék eleget loptak, jöjjön most a másik oldal?

taga20 2015.03.07. 18:56:48

@Ms Diane Choksondik: ha szóló vagy, ako összejöhetnénk!
bírom az ilyen kemény buzikat, mint amilyen te vagy:))

taga20 2015.03.07. 18:57:49

@Ms Diane Choksondik: te köcsög, milyen bögrét szeretnél?:)))

taga20 2015.03.07. 18:59:11

@kewcheg: nincs olyan embernek láccó tárgy!:)

Bitang Inas 2015.03.07. 19:01:22

gondolom szeretetből cibalja vajna pocorojet....

Ms Diane Choksondik 2015.03.07. 19:02:28

@taga20: 2015.03.07. 18:56:48 köszi, kihagylak

antitaxis 2015.03.07. 19:06:47

Rendben van. Lovas áthágta az illemszabályokat, fittyet hányt a gender nyomulásra, nem érdekelte a mellébeszélés és kieresztett a billentyűzetéből egy sarkos véleményt. Rendben, ne használjuk a megnevezett hármas női trióra ezt a kifejezést.

De akkor kedves posztíró, mik ők, kik ők? Mi az ő helyes definíciójuk? Ha az ő általuk megmutatott jelenségre van olyan szava, ami helytálló és nem sérti senkinek az érzékenységét mis is lenne az?

Ameddig ilyen szóval nem szolgál, ideiglenesen és befogott orral Lovas Zoltán leírása számomra - sajnos - meghatározó.

Mi legyen hát a megnevezés?

kewcheg 2015.03.07. 19:23:25

@Alick: Ismerek olyan idősebb házaspárt, akik mégha hathónapos csecsemőket sütnének nyárson, akkor is a fidesz mellett maradnának.Kb. annyit sikerült megtudnom, hogy olyan mélyen gyűlölik a komcsikat, hogy nincs az a rossz, amivel a fidesznyikok el tudnák érni azt a szintet, hogy megváltoztassák az álláspontjukat. Próbáltam megérteni őket,és a legtöbb, amit el tudtam érni empatikusan az az, hogy valóban a múltban a kommancsok kezéhez tapadt vér, később pedig direktben is ki tudtak úgy baxni emberekkel, hogy az életük ráment, mégha direkt nem is gyilkoltak. Nos, a tény az tény a mostaniak nem öltek embert, szimplán csak szeretik a pénzt és a jó életet, és ennek eléréséhez (majdnem ) minden eszközt fel is használnak. Valszeg sok embernek jobban nyelhető, hogy valaki szimplán korrupt, mintha gyilkos, mégha a mostani baloldal már természetesen nem is gyilkos.Persze nevezett személyek jólszituált nyugdíjasok,magyar átlagot messze meghaladó életszínvonallal.
És még templomba se járnak...

Rubifan 2015.03.07. 19:26:09

A pontos helyezésére lennék kíváncsi...
1. 2. 3. Helyezett???

Fehér B (törölt) 2015.03.07. 19:37:18

Azért az egy teljesítmény Lovastól, hogy már a deka sem kér belőle:)))))

Leooo 2015.03.07. 20:15:06

@Ms Diane Choksondik: egy vicc ide, hátha még te is felfogod...

Mondja hölgyem, fordul oda a bárszéken ülve egy férfiember a mellette ülő nőhöz, ha jönne ide egy a filmszakmában jelentős milliárdos és felkínálna önnek 5 millió dollárt, elmenne vele szobára ?
- Hümm, 5 millió $, valószinűleg igen.
- Na és ha én adnék önnek 500 Forintot, akkor velem is?
- Mit képzel, ki vagyok én...?
- Hogy ön kicsoda-micsoda, azt már tisztáztuk hölgyem.
Már csak az árkülönbözet áthidalását vitatjuk meg !

Alick 2015.03.07. 20:29:10

@kewcheg: kb. egy évtizede erre mondta egy amerikás ismerősöm, hogy az MSZP az öregkommunisták párja, a Fidesz pedig az ifjúkommunistáké... ugyanannak a sárkánynak két feje.

nápolyi maszti 2015.03.07. 20:35:34

A polg.mester-helyettesi interjú alapján egyértelmű, hogy a csaj nem az esze és a képességei alapján kapta a másfél milkás állást. Akkor vajon miért? Lehet találgatni, Lovas tippjénél plauzibilisebbet mondani, de én sem a poszt szerzőjétől, sem a fidesznyik kommmentelőktől nem olvastam ilyet.

Ms Diane Choksondik 2015.03.07. 20:55:37

@Leooo: 2015.03.07. 20:15:06

természetesen nem fogtam fel, mert nincs olyan kifinomult ballibsi humorom, mint a demokratáknak, akik minden szabályon felülállnak és bárkit lekurvázhatnak!! mert a demokraták kurvázójának igaza van, a másik oldal kurvázója meg egy isis-es terrorista

am ez a vicc hogyan kerül ide??

nu pagagyí 2015.03.07. 21:12:51

Ezek a nők önerőből érték el a megtisztelő titulust, nem kell ehhez nőellenesnek lenni. Talán a csekély értelmű posztoló könnyebben megérti ezt egy hasonló példán: Orbán legecizése nem a férfiellenesség megnyilvánulása.

taga20 2015.03.07. 21:15:16

@Ms Diane Choksondik: hogy te milyen kul vagy geci:))
bakker, van ilyen ember, mint te? eszemfaszom!

kewcheg 2015.03.07. 21:28:52

@Alick: igen, csak még álszentek is.Merthogy keresztény polgári, úgy hogy 80 százalékuk kb. életében kétszer volt templomban....

anyadmajma 2015.03.07. 21:49:56

@taga20: haggyad már ezt a hazaáruló bolsevik geci @Ms Diane Choksondik: -ot, ez valamelyik újabb nick a tróger, senkiháziaktól. Az bassza a csőrüket, hogy a munkatársaikat nevén nevezik. Mert ezek is kurvák, pénzt kapnak érte, hogy ide járjanak szopni.

anyadmajma 2015.03.07. 21:51:42

@kewcheg: Templomba? az a hazaáruló semjén egy egyszerű tömeggyilkos. Tele van vele a net, hogy ő mennyi állatot mészárolt le. Sőt, még az egyik nagy állatvédő szervezet totemállatát is le akarta venni a tiltólistáról, hogy hadd nyírja ki őket.

taga20 2015.03.07. 21:55:37

@anyadmajma: jó, hagyom a trógergecit:)
csak felbüfögi a fehérjét:))

anyadmajma 2015.03.07. 22:02:26

@taga20: Ez tetszik nekik:
magyarinfo.blog.hu/2015/03/07/gyerekeket_kell_kuldeniuk_az_iskolaknak_az_allami_unnepsegekre

Kiváltképp a videó a végén.
Hiába, na a történelem ismétli önmagát. Amíg ilyen agyatlan barmok megszülethetnek, ez nem is lesz másképp:(

taga20 2015.03.07. 22:08:29

@anyadmajma: arra a jó kis 57-es május elsejére, te is emlékszel?:))))

ügyfélszolgálatos 2015.03.07. 22:12:41

Hát azért aki azt hiszi, hogy a Vajnáné az tényleg szereti azt a vén trottyot és nem a pénzéért van vele, az nagyon naiv.

anyadmajma 2015.03.07. 22:18:52

@taga20: hát, még nem éltem, de elég sokat láttam filmen, meg úttörő is voltam:)

Ms Diane Choksondik 2015.03.07. 22:24:49

@anyadmajma: lol, imádom mikor ilyen idegesek vagytok, csúszik ki egyre jobban a lábatok alól a talaj, és ez jó!!!!

anyadmajma 2015.03.07. 22:30:57

@Ms Diane Choksondik: Hehe, te hülye, pont a te talpad alatt csúszik a talaj. Baszhatjátok a kétharmadotokat is, ti hazaáruló bolsevik gecik:)

taga20 2015.03.07. 22:45:47

@anyadmajma: azé ms dianáscukrot megbasznám, csak úgy lárpurlár:))

taga20 2015.03.07. 22:53:41

@anyadmajma: gondolom a honfoglaláskor xbokszoztál:))

Ms Diane Choksondik 2015.03.07. 23:09:06

@taga20: 2015.03.07. 22:45:47

életedbe nem lesz nőd akit megbaszhatsz

taga20 2015.03.07. 23:17:56

@Ms Diane Choksondik: ha te mondod haver!
ekkora szart, mintd te:))

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.03.07. 23:35:06

@taga20:

Gyanítom, nem fogsz kelleni neki, így maradj csak meg a .JPG kiterjesztésű barátnőidnél.

Ugye rendszeresen borotválod a tenyeredet? :D

taga20 2015.03.08. 00:00:07

@Kovacs Nocraft Jozsefne: kovácsnéni nagyon ott teccik lenni a geci szélén! vitya a spermeistene:)))
te faszszopó geci , húzd meg magad!

_most_ 2015.03.08. 00:43:14

egyetértek, ezt a proli szajházást hagyjuk meg a jobboldalnak, ez az ő szintjük :)

Fisk 2015.03.08. 01:08:20

A magyar politikailag inkorrekt. Megmondta a Főnök. Ehhez tartja magát az ellenzék is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.03.08. 01:10:15

@_most_:

Akár tetszik neked, akár nem, ez most már a ti szintetek is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.03.08. 01:11:56

@taga20:

"te faszszopó geci"

Azt csak szeretnéd. A tiedet meg kapja be a húsdaráló.

fifibá55 2015.03.08. 01:40:02

Lovas már '89 előtt is a csótányok táborát erősítette, nagy buzgalommal. Most is csak azt adja, ami lénye. Nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani neki.

E.Katolnai 2015.03.08. 04:07:13

az ötletet tovább ragozva nem ártana felállitani a "nemzetközi (magyargyűlölő) szajhaverseny dobogós helyezettjei" listáját, amire nem egy kandidátust én is meg tudnék nevezni.
Igaz ezek a 'szajhák' mind kivénhedt, ráncos-aszott csatalovak, de csúfságuk pont olyan, mikor a veres moszkovitákkal bújtak ágyba ...

fülesboci 2015.03.08. 07:12:06

Ha man szajhak , Vadai hol ban? Megjegyzem, ez a magyar dejokracia-felfogas, hogy ha nem ertesz egyet, torollek,,ez hem oldalfuggol

Orbán Viktor (törölt) 2015.03.08. 09:17:22

Nem vagyok szajha!

dr kíváncsivagyok 2015.03.08. 10:39:15

" Selmeczi Gabriella, Orbán Ráhel, Csontos Sandra is – hogy csak néhány példát említsek azok közül, akik egy része még csak nem is politizál, nem gyakorol közhatalmat"

Nem politizálnak ???
Nem kozpénzbol élnek ( fényuzoen!!!) ?
Nincs hatalmuk ????

dr kíváncsivagyok 2015.03.08. 10:44:18

Fent nevezett noszemélyek nem akárkinek fekszenek le...hanem a PÉNZNEK,...ráadásul KOZPÉNZNEK !!!!

willcox 2015.03.08. 12:55:58

@maxval bircaman szerkesztő: Neked meg szabad lenne gondolkodni, de mégsem teszed.

willcox 2015.03.08. 13:01:31

@fifibá55: Fifibá, Vajnával, Orbán sógorával minden rendben? Megérdemlik a milliárdokat?

fifibá55 2015.03.08. 14:12:34

@willcox: Ennek semmi köze a politikához, puszta emberi/erkölcsi attitüd. Az általad említett urakhoz nem volt személyesen szerencsém.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2015.03.08. 14:38:27

Vannak emberek, akik felháborodnak, ha a közszereplők egy bizonyos csoportját obszcén jelzőkkel illetik. Ugyanezek az emberek a közszereplők egy másik csoportját illetik napi szinten még ennél obszcénabb jelzőkkel, és ez számukra természetes, hazafias megnyilvánulás.

Hogy is van ez?
süti beállítások módosítása