Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Mindennapi gyűlöleteink #2

2015.01.07. 10:17 | Írta: pinter.bence

 36931_35468_orbanv.jpg

Manapság a kormánypárti gyűlölködés kap leginkább helyet a mainstream sajtóban, de ne higgyük, hogy a másik oldal jobban teljesítene a kérdésben. A kormányellenes Facebook-oldalak kommentelői kultúráját ismerjük, de van példa érdekességekre a mainstream ellenzéki médiában is.

A baloldali gyűlölködés legkedveltebb céltáblája természetesen Orbán Viktor miniszterelnök. Ki ne hallotta volna a nagyszerű konteókat arról, hogy a kormányfő Ausztriába jár pszicgiátriai kezelésekre? Nekem az egyik kedvenc ilyen konteóm az, hogy Székelyudvarhely polgármestere, Szász Jenő azért lett valaki a Fidesz tájékán, mert Orbán Viktor az ő felügyelete alatt heverte ki a 2006-os vereség sokkját Erdélyben.

Szóval ezek a pletykák, híresztelések és rosszmájú célozgatások közszájon forognak, csak úgy, mint a találgatások arról, hogy miért is nyalogatja annyit az ajkait mostanság a miniszterelnök. Ez kocsmába való beszédtéma, ebben talán megegyezhetünk. Jóérzésű szerkesztő ilyen baromságokkal csak akkor foglalkozik, ha minden kétséget kizáróan hiteles dokumentációt kap róla.

Kivéve, amikor nem. A Népszabadság még december elején közölt egy hosszadalmas értekezést egy bizonyos Mester Iván tollából, aki docensnek vallja magát, de azóta sem találta meg senki, hogy minek és hol a docense. Merthogy ez az írói neve. Már a cikk első bekezdése megmutatja, hogy micsoda nagyszerű olvasmányt kaptunk kézhez:

A fiatal Orbán Viktort ismerők szerint a katonaság alatt megélt megaláztatás szinte vadembert faragott belőle az egyetemre. Balhék, fegyelmik, erőszakoskodás, leginkább Simicska Lajossal közösen. Úgy tűnik, azóta sem érti, hogy miért kellene visszafognia a haragját, sértődöttségét, elfojtott kisebbrendűségi komplexusaiból fakadó bosszúszomját.

Hoppáka. A vulgárpszichológiai köntösbe bújtatott gyalázkodás ilyen elképesztő hangnemben folytatódik hosszú-hosszú bekezdéseken át. Jelenleg 15.000 Facebook-megosztás van rajta.

A cikk felépítése tehát így néz ki: 1) Orbán a katonaság alatt megőrült a megaláztatásoktól 2) csak sebeit akarja kapargatni a politikában 3) egyébként is paranoiás 4) és nem érdekli senki más, csak önmaga 5) infantilis 6) de úgyis megbukik majd 2018-ban.

A cikk mondanivalója röviden: Orbán Viktor egy pszichopata, aki saját sérültségei miatt alkalmatlan az ország vezetésére. És majd jól meg is fog bukni.

Legjobb idézetek:

Azonban 2014-ben már nem bízott semmit a véletlenre, maradék erkölcsi gátlásait teljes mértékben felszippantotta a kialakított árnyékkaraktere, saját Mr. Hyde-ja. 

Saját beszédeinek nyilvánvaló hamis pátoszától és a homogenizált, alávetett tömeg látványától és lenézésétől megittasul. Ilyenkor kiszárad a szája izgalmában: ritka jelenet, de ez az orbáni infantilis hatalom- és örömmámor pillanata, az egyetlen őszinte és felszabadult pillanat az életében.

OV okos ember, de nem igazán művelt, nem bátor, hanem gátlástalan machiavellista, intoleráns, militáns karakter, aki megkérdőjelezhetetlen intelligenciája mellett rendkívüli szerencséjének is köszönhette, hogy bekerült a pesti értelmiségiek közé a jogász kollégiumba

Gyűlöletméter: 10/10

Gyülölködőt találtál? Jelentsd fel az Alternatíva Facebook-oldalán, és megírjuk!

 

59 komment · 2 trackback

Címkék: Népszabadság Mindennapi gyűlöleteink Mester Iván

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr107049545

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem csak a muszlimokon gúnyolódott a Charlie Hebdo, a keresztényeket is szívből utálja 2015.01.07. 23:40:57

Láttad már a baloldali kötődésű szatirikus hetilap karácsonyi különszámát? Mielőtt elkezdenénk összekeverni a szólás szabadságát a nettó, alpári, öncélú mocskolódással, érdemes megnézni a lentebbi öt karakteres, kereszténygyalázó Charlie Hebdo címlapo...

Trackback: Cionista szórólap gúnyolódik Jézus születésén 2015.01.07. 23:39:41

A muszlimok elvágnák a torkát annak, aki vallásalapító prófétájuk, és annak édesanyja kárára eresztene meg egy hasonló poént. A zsidók meg két hétig hörögnének kártérítésért, ha velük szórakozna hasonló stílusban egy magyar valamelyik vallási ünnepük e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.01.07. 11:05:57

És mi ebből az, ami nem igaz? Azért van egy kis különbség aközött, hogy Orbánt pszichopatának tartja vagy fehérjecsomónak.

ogli dzsí 2015.01.07. 22:12:58

a mainstream sajtó a ballib sajtó, amiben egy deka kormánypárti gyülölködés sincs

és - senki sem hiszi hogy a másik oldal különb, hiszen most küldték őket a választók a halál vérveres f*szára 3x

JohnHenry 2015.01.07. 23:04:28

nem nagyon fogsz találni "baloldalit", aki elismerné, hogy ez gyűlölködés. nem fér bele a világképükbe, hogy ők bizony ugyanolyan balfaszok, mint a "jobboldal", nincs közöttük semmi különbség.

2015.01.08. 00:11:55

@JohnHenry: Te érted is amit olvasol? Egyik oldal sem jobb a másiknál. Egyik sem fogja elismerni, hogy a gyűlölködés szerves része megnyilvánulásainak. Hiszen az szentírás, hogy Gyurcsányahibás.
Viszont te okos embernek tűnsz. Dönts: kinek hiszel, aki kimondja, hogy éjjel nappal hazudtunk, ez így nem mehet tovább, vagy annak, aki a szemedbe mondja, hogy genetikailag nem képes hazudni a magyaroknak?

2015.01.08. 00:13:04

@ogli dzsí: Jókat írsz, csak semmi köze a cikkhez.
Amúgy a fidesznél mindenki analfabéta? Bocs, diszlexiás?

2015.01.08. 00:14:22

A cikk írójának: miért nyalogatja Orbán a szája szélét olyan gyakran? Valami okának lenni kell, mert korábban ez nem volt ennyire szembeötlő. Cukorbeteg?

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.01.08. 01:02:06

@Könnyen elkaptuk, uram!:
A cukor az nem beteg (pedig az asztalon már tartóban sem lehet)!
Talán más lehet.
Egyébként a Gyurcsányahibás és genetikailagnemtudokhazudni.
A magyaroknak.
Csak a zembereknek.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.01.08. 01:09:39

"Manapság a kormánypárti gyűlölködés kap leginkább helyet a mainstream sajtóban.." Hihi, szokott a kedves posztoló Indexet olvasni? Hát milyen oldali gyűlölködés folyik itt nap mint map, különösen a blogzónában??
Az ország leglátogatottabb hírportáljáról beszélünk..

5perc 2015.01.08. 01:30:35

Ki a fene lenne a céltábla, ha nem az egyszemélyes döntésekért felelős kormányfő? A takarítónő?

nemecsek ernő áruló 2015.01.08. 05:57:27

Már miért ne gyűlölnék egy embert, aki egy személyben felelős azért, hogy szabadnapot kell kivennem,hogy bevásárolni tudjak? Gyűlölni jó! Gyűlölj te is!

Egyébként a honvédségi történetek Simicska társaságában közeli ismerőseitől származó anekdoták, ahogy a kollégiumban is, hogy messze hirhedt páros volt, akik állandóan bebasztak, és botrányokat csináltak.

Orbán maga vallotta be, hogy skizofrén hajlamú.
A száj ilyen fokú nyalogatása meg gyógyszer mellékhatás sajnos.

Ez nem gyűlölködés, ez tény.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2015.01.08. 06:33:53

Bence, te magad feszegetted a mandin, hogy az Orbán-kormány intézkedéseinek mekkora hányada szolgálhatja részben vagy egészben, hogy ők jól járnanak. Az, hogy az intézkedések egy része Orbán bosszúvágyának terméke, nem gyűlölködés, hanem színtiszta dedukció.

A szájnyalogatásra senki nem talált más magyarázatot, mint, hogy kezelik.

Egész pontosan mi a bajod a vulgárpszichológus megállapításaival, neked, mint képzett, nem gyűlölködő pszichológusnak? :-)

lazaraki 2015.01.08. 06:53:49

Mások vulgárpszichologizálása szalonképtelen. Az hogy a Népszabadság szerkesztősége erre egy álnéven író ismeretlent felkért, majd képes volt lehozni az idézett cikket leginkább a Népszabadság szerkesztőségének állapotát jellemzi. Ami egyébként sem lehet frusztrációtól mentes, hiszen a nol.hu átalakítása, ezzel párhuzamosan kommentszféra szétzúzása, a blogszférájuk eljelentéktelenítése, a moderáció képtelen mértéke drasztikusan csökkentette az olvasottságot, ami viszont folyamatos kényszerű létszámcsökkentésekhez vezet.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.01.08. 07:11:10

A ballib Gyurcsanyista majmoknál kirekeszttőbb életforma nem létezik, ezt ma már mindenki megtapasztalhatta.

Saját agyszüleményeik mantrázásán túl, másra nem is képesek.

Ennyi jutott nekik.
Szavazókból és észből is csekély mennyiség.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.01.08. 07:12:00

Mikor ír erről a jelenségről vajh a ballib seggeket nyaló comment:com ?

Pop40 2015.01.08. 07:16:41

" 1) Orbán a katonaság alatt megőrült a megaláztatásoktól 2) csak sebeit akarja kapargatni a politikában 3) egyébként is paranoiás 4) és nem érdekli senki más, csak önmaga 5) infantilis 6) de úgyis megbukik majd 2018-ban."

Az 1-est nyilván az tudja biztosan, aki ott volt, a 6-ost pedig jelenleg még senki (azaz hogy mikor bukik meg a tolvaj.)

De kedves posztoló, a 2, 3, 4, 5 közül melyik nem igaz, is miért?

Pop40 2015.01.08. 07:17:15

@Pop40: is miért = és miért

Pop40 2015.01.08. 07:19:20

@JohnHenry:

Há'hhogyne, drága ettárs.

Akkor ezzel az erővel a bíró is gyűlölködik, mikor az elé kerülő tolvajnak felolvassa a vádpontjait, aztán sittre küldi.

Pop40 2015.01.08. 07:23:41

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Félreértés ne essék: Vitya mentális állapotára nem abból lehet következtetni, hogy nyalogatja a száját.

Hanem abból pl, hogy amiatt képes kirúgatni egy bizottság összes tagját, mert azok ellent mertek mondani neki abban, mi legyen Ferihegy neve (!!!).

Vagy abból, amit a baloldalinak nem nevezhető Mellár leír: Amikor szólni mert, hogy "ez nem így van, Viktor!", egyszerre mindenki odapisszegett neki, hogy kussoljon már.

Tényleg, ezek az epizódok egy mentálisan abszolút rendben lévő, és kicsit sem bosszúszomjas vezetőt láttatnak.

MACISAJT 2015.01.08. 07:29:48

Volt az első Orbán kormány alatt bizonyos doktor veér andrás.( Azóta szerencsésen elvitte a devla).

El a kezekkel című cikke (Népszava, 2002. április 3.), úttörő volt a műfajban, először történt meg, hogy egy posztkommunista-balliberális pszichiáter politikai előítéleteitől vezéreltetve egy napilapban lényegében elmebetegnek minősítette neki nem tetsző politikai ellenfelét, Kövér Lászlót, a kormányzó párt alelnökét.
veér úra z MSZMP-ben kezdte, majd a Demokratikus Charta aktivistája, majd Horn Gyula kormánybiztosa. Ezt követően az SZDSZ-ben nyomult végül z MSZP-ben végezte. Egyik interjújába közölte: az igazi értelmiségi az baloldali és liberális (Népszava, 2001. december 21.).
Aztán veér elbukta a pereit, fegyelmit kapott a szakmájától végül elvitte a devla.

És hosszasan sorolhatnám még néhai eörsi istván, vágvölgyi b. andrás, szanyi tibor visszafogottnak aligha nevezhető megnyilvánulásait, hogy "doktor" kende péter
korszakalkotó műveitől debreczeni jóska kései korszakéig valamint a Felcsút körüli mezőkön őrült Hamletként
bolyongó ferenczi krisztináig...

csak egy néző 2015.01.08. 07:42:25

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A fidióta Orbánista majmoknál kirekeszttőbb életforma nem létezik, ezt ma már mindenki megtapasztalhatta.

Saját agyszüleményeik mantrázásán túl, másra nem is képesek.

Ennyi jutott nekik.
Szavazókból és észből is csekély mennyiség.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2015.01.08. 08:07:39

Nem szeretem ezt a szemforgató politikai korrekt megközelítést. Nem az az igazi kérdés, hogy sérti-e Orbán Viktort, hanem hogy igaz-e az állítás.
Erre viszont az egyetlen korrekt válasz, hogy komolytalan dolog diagnózist sajtón keresztül felállítani és pont.

Orvosilag legalábbis. Politikailag, az más tészta. A politika alapvetően sárdobálós műfaj. Itt se szép, de megszokott, hogy a másik elmeállapotát kétségbe vonják.

Azt se felejtsd el, hogy a karaktergyilkosság csak akkor működik, ha zörög a haraszt. Pl. anno Gyurcsányról megpróbáltak hasonlót elterjeszteni, de a heves gesztikulálást leszámítva semmilyen szokatlan dolog nincs a viselkedésében.
Orbán esetében viszont vannak olyan dolgok, amik miatt a gyanú könnyebben megtapad pl. élőkóstolót alkalmaz, hogy nehogy megmérgezzék, ilyet például egy elődje se csinált, vagy ahányszor kritika éri, akkor elbújik az ország mögé, vagy az amerikai műveleti terület és a többi légből kapott összeesküvés-elmélet.

Meglátásom szerint Magyarországon amúgy van egy általános józansági válság. Legalábbis, ha ellátogatsz mondjuk a Mandier.hu-ra, nem a mandiner.blog.hu-ra. Ha végignézel a kommenteken, nagyon nehéz nem úgy érezned magad, mint ha egy pszichiátriai osztályt látogatnál...

Mail Undelivered 2015.01.08. 08:14:10

Hahó Benőke!
Én már a mottónál elakadtam. Kb. úgy fordítottam, hogy itt élünk a világban, de szarunk rá.
Amikor a tartalommal vitatkozni nem tudó firkász, egy halmazba próbálja begyömöszölni a saját komplexusának kis darabjait, abból mindig erőlködés lesz.
Mit is akartál írni?

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.01.08. 08:24:02

Összegzem Orbán bűneit.

Orbán egyszerre cigány és mélymagyar.

Ezenkívül a fő bűne még az, hogy kritizálja Putyint, s Putyin emiatt le fogja zárni a gázt, azaz nem, ez 5 éve volt, azóta az a bűne, hogy lefekszik Putyinnak.

Emellett Orbán egyszerre náci és komcsi.

S Észak-Koreánál keményebb diktatúrát vezetett be, valamint az életszínvonalat afrikai szintre vitte le: 10 magyar gyerekből 11 éhesen dől ki az iskolapadból.

A legnagyobb, legirtózatosabb bűne pedig az, hogy nem simogatja a ballib agytröszt tagjait.

maxwall a Putyin csicska birca 2015.01.08. 08:24:16

És ugyan kit kellene utálni az ország kirablásáért, ha nem a jelenlegi kormány egyszemélyi vezetőjét?

MACISAJT 2015.01.08. 08:24:39

Korniss Mihály előadta ezelőtt 21 évvel a liberális hitvallást:

"Mi, liberálisok pedig képtelenek vagyunk kimondani, amit szerintem valójában érzünk, hogy tudniillik mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket mint ti minket. Most, hogy kezd lassan vége lenni a sajtószabadságnak Magyarországon, úgy érzem, kénytelen leszek újra politikai publicisztikát írni. És nem tudok lelkiismeret-furdalás nélkül gondolni arra a pillanatra, amikor nagyon nehéz lesz kikerülnöm a gyűlölködés szavait és mondatait. Azt hiszem, a XX. század nagy tanulsága, hogy a humanizmus esélyeit a politikában alapvetően újra kell gondolni. A politika abban a pillanatban, amint a szeretet szót a szájára veszi, bűnt követ el, mert a politika logikája a hatalmi érdekek logikája. A hatalom megszerzésének és megtartásának a technikája és tudománya, és ebben sok minden szerepet játszhat. A tapasztalatok szerint a szeretet nemigen."
Megjelent: Beszélő hetilap, 48. szám, Évfolyam 5, Szám 52

A "Globális Liberálisok" két pontja pedig így hangzik:

Első pont:
NEKÜNK mindent szabad. Szabad országokat bombázni,országokat lerohanni, szabad náci mintára külföldön koncentrációs táborokat fenntartani, szabad célzott likvidálásokkal gyilkolászni, szabad kínvallatni, szabad országokat lehallgatni,nemtetsző politikai vezetőségüket eltávolíttatni, államcsínyeket végrehajtani, választott politikusok helyére IMF funkcionáriusokat beültetni, szabad világgazdasági válságokat okozni és fenntartani, szabad bankóprést alkalmazni...gyakorlatilag nincs olyan ami NEKÜNK ne volna szabad.

Második pont:
Hogy NEKTEK mi szabad, azt majd MI, liberálisok megmondjuk.
Ahogy azt is mi mondjuk meg hogy ki a művész, író, alkotó,tudós. És ki nem az.
Azt is megmondjuk hogy ki az antiszemita, fasiszta, náci, magyarkodó, nacionalista.
MI majd ugyanis mindig mindenről MINDENT megmondunk.
Azt is megmondjuk hogy kit kell megbüntetni, száműzni,megbuktatni, kiéheztetni, embargó alá vonni.
Mindezt persze a "liberálizmus" nevében.

Magyarországon a ballibák importáltak először profi gyűlöletgyárost, ronwerber személyében.
Először használták a "humort" a gyűlölet ellenfél lejáratására( sasjózsi és tsulata, fajkasházi eftárs és a "humor nagyágyúi" az RTL-en..)
Először köszöntöttek felállva MSZP kongresszuson egy kendepéter-féle alkotót és tették kötelezővé "műve" terjesztését.

MACISAJT 2015.01.08. 08:26:16

@maxval bircaman szerkesztő: ("Orbán egyszerre cigány és mélymagyar.")

Némely fórumon már zsidó is, legalábbis az anyja, meg a felesége:P

MACISAJT 2015.01.08. 08:28:43

@maxwall a Putyin csicska birca: ("És ugyan kit kellene utálni az ország kirablásáért,")

Mondjam a választékot?
kádár? apró?fekete?marosán?bokros?demszki? medgyessy?gyurcsány? csillag?veres?

Esetleg a külföldi társtetteseket is soroljam?

maxwall a Putyin csicska birca 2015.01.08. 08:32:03

@MACISAJT: Oroszok? Labancok? Törökök? Tatárok? Meddig menjünk vissza a múltba? Római légiók?
- izé.. azok nem mi voltuk, jól átbasztuk az előttünk itt lévőket egy fehér lóval.

maxwall a Putyin csicska birca 2015.01.08. 08:33:08

@MACISAJT: Valamelyik nap értelmeset írtál. Mi volt? Elfogyott otthon az erjedt narancslé?

2015.01.08. 08:41:10

@MACISAJT: Azt, hogy zsidó, épp ő nyilatkozta egy francia lapnak. De nyílván hazudott. Ja, nem, ő genetikailag nem tud hazudni!!!

2015.01.08. 08:49:25

@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte:
Mondjuk az is lehet, hogy be van baszva. Olyankor vannak ilyen kontrollálatlan mozgások, mint szájszél nyalogatás. És a beszéde is gyanús. Amiket mond. Józan ember nem beszél össze ennyi hülyeséget.

2015.01.08. 08:55:15

@MACISAJT: Azért van ám gond Orbán körül is rendesen. Előbb őt kéne rendbe tenni, aztán lehet a múltat felhánytorgatni. Tudod, az élőket kell kezelni.
Az ország megosztása az alapja a gyűlölködésnek. Aki nincs velünk, az ellenünk.
Az illiberális demokrácia (mondjuk ilyen nincs. Nevezzük inkább alkotmányos monarchiának)
Egyébként a skizofrénia látható a hívek reagálásán is. Képtelenség követni Orbán pálfordulásait, megértem.
Arra vasgyok kíváncsi, mi lesz Merkel és Putyin látogatása után....
Merre fordul a szélkakas?
Tudod, az a baj a kétkulacsos politikával, hogy egy idő után mindkét fél megharagszik....
Aztán jönnek a sallerek és kokik. Nomeg az orrbabaszásés seggbekúrás.

Mert ha az egyik fél árulóként tekint rád, attól a másik nem lesz a barátod.... ugyanúgy gyanakodva figyel majd.

2015.01.08. 08:58:29

@MACISAJT: Te, mort miért a Kornissról brummogsz? Orbán a téma. Tudod, útdíj, adók, adók és adók, növekvő államadósság, romló forint, a barátok elvesztése, szövetségesek elárulása....
És ne nyalogasd a szád szélét! Attól még nem leszel kedves a főnök előtt!!!!

MACISAJT 2015.01.08. 08:58:36

@Könnyen elkaptuk, uram!: (" Azt, hogy zsidó, épp ő nyilatkozta egy francia lapnak.")

Értem. Adj erről egy hiteles forrást/linket, kötve hiszem hogy egy ilyen bejelentés nyom nélkül maradt volna ..:-P

Pop40 2015.01.08. 09:09:27

@MACISAJT:

Teljesen igazad van, ettárs.

"Mondjam a választékot?
kádár? apró?fekete?marosán?bokros?demszki? medgyessy?gyurcsány? csillag?veres?"

Bizony, ezek közül mindegyik felelős a 2010 óta tartó országrablásért, amit a narancsbolsi maffia művel.

Egyes egyedül Vitya nem felelős érte, akinek a seggét nyalod. :-)

Pop40 2015.01.08. 09:10:32

@maxwall a Putyin csicska birca:

" Valamelyik nap értelmeset írtál. "

Nem lehet, hogy fáradt voltál, és félreolvastad?

Nem azért fizetik, hogy értelmeseket írjon.

Gazz 2015.01.08. 09:24:35

Mondjuk hogy egyszerre két ilyen "Magyarázom az Orbán bizonyítványát" cikk is hirtelen, az azért elég fura.
Mintha kirúgtak volna pár embert Lázárék, s most ugyanaz szerkesztené a Bekiáltás, meg az Alternatíva blogot.
Ne ilyen átlátszóan uraim, önöket nem ezért fizetik!

nemszólokmégegyszer 2015.01.08. 09:24:41

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te viszont 2x is sorba álltál észért ugye? Viszont nem kerültél sorra. Egyébként eccerű, mint egy pofon: meg kell kérdezni ezekről a zembert, aki saját bevallása szerint még sohasem hazudott a zembereknek /mondjuk még nem dolgozott, tehát mindenhol máshol pályakezdő lenne/, hogy mi igaz mindebből. A válaszában sem hazudna, ugye te fidessbirka.

2015.01.08. 09:48:43

Manapság? Lassan 20 éve. :) Egyébként nem túl sikeresek ebben balliban barátaink, mert eddig 2x is összehozták neki ezzel a 2/3-ot... de úgy tűnik szeretnének triplázni...

koki_saller 2015.01.08. 09:59:47

Atkinson után szabadon: Éljen és virágozzék a gyűlöletellenes gyűlölet :D

MACISAJT 2015.01.08. 12:50:04

@Könnyen elkaptuk, uram!: ("Azt, hogy zsidó, épp ő nyilatkozta egy francia lapnak. ")

No, sehol a forrás erre ?:P
Gondoltam, de egy esély mindenkinek jár...
Jó a nicked, tényleg könnyen elkaptalak, Uram..:P

Amúgy a hír, jereváni módon tényleg igaz.
Csak nem Orbán hanem Gyurcsány volt, nem az anyja hanem a felesége és nem egy francia lap, hanem a londoni Times-ban nyilatkozta annak zsidóságát:

inforadio.hu/hir/belfold/hir-107784/2

Muhaha.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.01.08. 13:50:56

@Baribál: Igen a látszat kedvéért időnként kitesznek a főoldalra jobbos szimpátiájú blogokat is, de elképesztő túlsúlyban vannak a Ténytár, meg a Mentális deficit típusú blogok az Indexen. A hírek hangneméről meg inkább ne is beszéljünk..

csak egy néző 2015.01.08. 14:37:03

@A megvalósult amerikai ólom..:
Nem is értem, hogy akkor miért szenvedsz ezeken az oldalakon. Miért nem a magyar nemzet, magyar hírlap, demokrata, echó kanális oldalait olvasgatod?
Szerinted ott különb a hangnem?

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.01.08. 16:39:44

@csak egy néző: Ha elolvasod az első kommentemet itt, láthatod, hogy a poszt azon állítását vitattam, miszerint a "Manapság a kormánypárti gyűlölködés kap leginkább helyet a mainstream sajtóban". Ez az állítás valótlan, mivel a legfrekventáltabb médiák( Pl. Index, retek klub) masszívan kormányellenesek.
És hogy miért "szenvedek ezeken az oldalakon"?Például azért hogy a ballib blogok hazugsgairól lerántsam a leplet, amíg ki nem moderálnak, a szólásszabadság jegyében..

csak egy néző 2015.01.08. 17:23:09

@A megvalósult amerikai ólom..:
Mert ugye az említett sajtóterméknek látszó magyar nemzet, magyar hírlap csak az igazságot közli, sosem hazudik, mint a felcsuti. A sajtószabadság jegyében az első kritikus megszólalásom után ki nem tíltottak. Gratula.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.01.08. 17:41:52

@csak egy néző: Az általad említett sajtótermékek közel sem a legfrekventáltabbak. Nem versenyezhetnek olvasottságban az Indexszel, mint ahogy a retek híradót is többen nézik, mint az m1 hírműsorát..

csak egy néző 2015.01.08. 17:45:00

@A megvalósult amerikai ólom..:
Vajon miért? Mert már tele a púpjuk a sok hazugsággal, ami a kormánypárti szarokból dől.

Pop40 2015.01.08. 20:38:10

@A megvalósult amerikai ólom..:

"Ez az állítás valótlan, mivel a legfrekventáltabb médiák( Pl. Index, retek klub) masszívan kormányellenesek."

Ez tényleg érthetetlen, hogy az RTL - miután csak rá szabva rálőcsöltek egy pár milliárdos adót, hogy lenyúlják a pénzüket - kormányellenes lett :-)
Te pl nyilván szereted azt, aki leüt, és kirabol :-D

Mellesleg mi abban a kormányellenesség, hogy bemutatják a fidesz tevékenységét?
Ha nem igaz valami, amit mondanak, tegyenek feljelentést. Polt elvtárs tuti elkaszálja az RTL-t.

"Például azért hogy a ballib blogok hazugsgairól lerántsam a leplet,"

Akkor húzz bele, mert eddig még nem sikerült. :-D

Pop40 2015.01.08. 20:41:49

@A megvalósult amerikai ólom..:

"Nem versenyezhetnek olvasottságban az Indexszel, mint ahogy a retek híradót is többen nézik, mint az m1 hírműsorát.."

És elgondolkoztál már valaha, hogy miért is lehet ez? :-)

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.01.09. 21:41:42

@Pop40: A papír alapú sajtó általánosságban nem versenytárs ma már az internetes sajtónak nézettség tekintetében. A nagy netes hírportálok pedig keményen balosak. Más kérdés, hogy az elmúlt évek történéseit tekintve ez sem igazán segít már rajtatok , hisz Index ide vagy oda, három csúnya vereséget kellett elszenvednetek az elmúlt évben. Jó látni, hogy ennyi hazugság, acsarkodás sem volt képes visszasegíteni a hatalomba a ballib patkány bandát..
A retek híradó pedig mindig is keményen balos volt, és oroszlánrészt vállalt a szebb időket is látott magyar baloldal elmúlt évtized beli sikereiben..És most ezért egy kicsit meg lett fingatva a csatorna..

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.01.09. 22:16:31

@csak egy néző: Na nehogy már elhidd, hogy azért néznek egy csatornát, mert az az igazság forrása! Hihihiháháháhá. Tehát akkor a Blikk-a maga példányszámaival maga a megtestesült igazmondás. Lásd be, hogy ez hülyeség..
A retek híradót is azért nézik annyian, mert odaszoktak a csatornára az ócska konzumidióta műsorok miatt. ( Amikor pár órára elsötétítéssel büntették az RTL-t, akkor is százezer készülék maradt a csatornára kapcsolva.. No comment..)

csak egy néző 2015.01.09. 22:50:27

@A megvalósult amerikai ólom..:
Mesélj már, bogy akkor ki nézi az M1 fidesz híradót?

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.01.10. 00:38:39

@csak egy néző: Amikor még maszop híradó volt akkor sem volt jobb a nézettsége. A konzumidióta kereskedelmi tévéket minden országban többen nézik mint a közszolgálatit..
süti beállítások módosítása