Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Novák Előd úgy viselkedik, mint egy idióta tini

2015.01.06. 15:40 | Írta: Mátrai Viktor

Úgy fest, hogy Novák Előd olyan, mint egy idióta tini

A Jobbik politikusa nem tud leállni. Olyan önérzetesen nyomja fullban a kretént, hogy azt tanítani is csak nehezen lehetne.

Mint arról írtunk is, Novák Elődnek 2015-ben is sikerült bebizonyítania, hogy elképesztően nagy tahó. Ezért nemrég jelent meg Rácz Péter nyílt levele, amelyben megkéri politikust, hogy legyen oly kedves és kérjen bocsánatot, mivel rosszul esik családjának, hogy sokan minden ok nélkül gyűlölködnek.

"Amióta megjelentek az interneten a gyermekünket támadó írások, köztük egy parlamenti párt alelnökének, a jobbikos Novák Elődnek a bejegyzése, sem én, sem a feleségem nem tudunk aludni. Képtelenek vagyunk feldolgozni, hogy pici babánkat minden ok nélkül bántják."

Így kezdődik a levél és erre minden normális ember azt mondaná, hogy "oké, elismerem, túltoltam a biciklit", de sok színűek vagyunk és Novák Előd pont nem ilyen nevelésben részesült. A Facebook profilján válaszolt és nagyon nehezen hittem a szememnek:

Sajnálom, hogy Rácz Péter Rikárdó édesapját is bevonták a hisztériakeltésbe, ráadásul nem mond igazat, hiszen én nem tettem gyűlölködő kijelentést, pláne nem újszülöttjükkel kapcsolatban, ezért kénytelen vagyok felszólítani: kérjen tőlem bocsánatot! Legkisebb gyermeküknek ugyanakkor jó egészséget kívánok!

Benne van, hogy a nagy "hazafi" tényleg nem érti, hogy miért volt mérhetetlen nagy bunkóság kijelenteni a csecsemő megszületése után, hogy néhol azért szaporodik a magyar is -ezzel a saját családjára gondolva-, de a bejegyzését olvasva, azt is simán el tudom képzelni, hogy nincs annyi gerince és bátorsága, hogy beismerje: úgy viselkedett mint egy 15 éves, identitászavaros neonáci.

Kép: hír24

Tetszik amit csinálunk? Kövessetek minket Facebookon és ask.fm-en, valamint csekkoljátok le a kinján lévő oldalunkat is.

2 komment

Címkék: parlament jobbik rasszizmus bunkó Novák Előd Rikárdó

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr997047453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2015.01.06. 21:43:38

Nováknak igaza van.
A rikárdó apja, anyja pedig még életében nem tartotta el sem magát, sem a porontyait.
Én és novák is fizeti őket. No meg persze te.
De átvállalhatnád a rikárdókat a haverjaiddal, nem tiltakoznánk.
Fizessétek a saját biológiai fegyvereiteket ti.

==T== 2015.01.09. 10:06:36

@Éhes ló: Egyetértek. Novák kimondta, ami kb. hosszú évek óta köztudott, és amiről a hivatalos politika csak hallgatni mer
süti beállítások módosítása