Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Megjöttünk:)

2014.12.16. 08:04 | Írta: pinter.bence

54090_penz.jpg

Pontosabban visszajöttünk, mármint ide a Blog.hu-ra, de lehetetlen volt kihagyni az utalást Gyurcsány Ferencre, a magyarországi közélet alfájára és rómeójára.

Lassan hét éve, hogy a győri Révai Miklós Gimnáziumban megszületett az Alternatíva. Kicsiben kezdtük: az ottani iskolaújság minőségi alternatívája szerettünk volna lenni. Ez sikerült is: azt ingyen sem olvasta senki, miközben a mi lapunk az utolsó darabig elfogyott – ráadásul pénzért. Már akkor rájöttünk, hogy a lapkiadás nagybetűs ÜZLET. Ezért a hazai trendekhez alkalmazkodva úgy döntöttünk, megcsapoljuk az EU-s forrásokat: egy évig városi printlapot adtunk ki, ami iszonyatosan király volt. Ezzel párhuzamosan elindult az Alternatíva blogja is.

Miután elfogyott a megcsapolható forrás, a lapot szerkesztő banda pedig szétszéledt szerte az országban, egyedül a blog maradt. Néha élt, néha nem. Legutóbb például a gawkeres Kinja platformra költöztettük. Szeretjük a is a Kinját, de arra jutottunk, hogy a Blog.hu közönsége sem maradhat Alternatíva nélkül. Úgyhogy visszajöttünk. Mostantól posztjaink mindkét platformon egyszerre fognak megjelenni.

Kövessetek minket Facebookon és Ask.fm-en is! Ezt mostantól minden posztunk végére odaírjuk. Social media shake-up. Kinján ezen a címen vagyunk elérhetőek, érdemes minden posztunkat itt is, ott is elolvasni, ráadásul az elmúlt egy év termését sem fogjuk már idemásolni. Érdemes bekövetni a blogunkat az Index új követős rendszerében is, ott jobbra fent.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr576986393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rákóczis first foot 2014.12.16. 09:15:16

Na végre! Már azt hittem, végleg blog.hu-s alternatíva nélkül marad ez az ország.

trg 2014.12.16. 10:11:28

@Rákóczis first foot:
Ugyan, flörtölünk mi a kinjával, de azért érezzük, hogy itt a helyünk!

pinter.bence 2014.12.16. 14:41:39

egész kellemetlen, amikor csak szerzők beszélgetnek a posztok alatt!
süti beállítások módosítása