Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Az egyetemfoglalásról jelentkezett Földi Papa

2013.02.25. 20:12 | Írta: alternatíva (törölt)

földi.JPG
Kávé, májkrém, tescós margarin. Földi Papa és az Alternatíva stábja benézett az ELTE-re és az egyetemfoglalókat faggatta hétköznapjaikról.

Az első videót megérkezésükkör forgatták, és nagy megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy az egyébként a legszebb kapolcsi éveket idéző fesztiválhangulatból már alig maradt valami, és az ingyenkajás asztalt is teljesen lerabolták az egyetemfoglalók. Persze nem kellett sokáig várni: egy kisebb különítmény végül egészen az Aréna Plázáig békávézott azért, hogy legyen mit ennie annak a tizenvalahány embernek, aki végül úgy dönt, hogy bent alszik.

A másik videóra kedvenc riporterünk már elfáradt, ezért végül Bukovics Martin, az Alternatíva legendás alapítója lett az alkalmi műsorvezető, aki nagy nehezen bár, de végül megtalálta a lehetetlent, és lerántotta a leplet az egyetemfoglalók egyik legrejtélyesebb titkáról, a 047-es terem alatti kínzókamrákról pincevécéről - sajnos azonban a videó eltűnt a telefonunkról, fotókat viszont készítettünk:

Clipboard02.jpg

Clipboard03.jpg

Clipboard05.jpg

Clipboard04.jpg

Clipboard06.jpg

Földi Papáéktól időközben megtudtuk, hogy már nem tudta megvárni a bevásárlásból az ELTÉ-re igyekező egyetemfoglalókat, ezért az összedobott pénzből vásárolt újabb élelmiszerekről sajnos nem tudunk beszámolni mégsem. Nem kell aggódni, holnap is jelentkezünk - igaz, teljesen más felfogásban és felállásban.

Szólj hozzá!

Címkék: videó felsőoktatás egyetemfoglalás ELTE

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr875105224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása