Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Dr. Tény és a képzelet birodalma

2013.07.02. 14:36 | Írta: pinter.bence

tumblr_mp9v53bMGx1qarwzko1_1280.png

Oldalakon keresztül lehetne sorolni a Nemzeti Ügyek Kormányának és hátországának totálisan elhibázott, kellemetlenül félresikerült, vagy éppen mocskosul pofátlan kommunikációs lépéseit. A Blikk-Metropol-tengelyen kívül létező elme sokszor akár sértésnek is veheti, milyen butának nézik őt vezetői.

Nem fogom most sorolni ezeket a kommunikációs borzalmakat. Bennem legmélyebben talán Kumin Ferenc nevetséges, cenzúrázott reblogokkal dolgozó Tumblr-oldala, illetve a Napraforgóblog esete él: mindkét alkalommal olyan módszerekhez próbált nyúlni a feltehetően, vagy éppen bevallottan kormányközeli árokásó, melyet nem értett. Kumin nem értette a Tumblrt, a Napraforgóblog gazdái pedig nem értették úgy általában az internet működését.

És most eljött hozzánk a Dr. Tény. Olvassuk ki. Doktor Tény. Aki még nem röhög eléggé, az olvassa el még egyszer, és képzelje hozzá Dr. Genya, Dr. Doom, vagy akármelyik doktornak titulált evil genius fejét. No, ha abbahagytuk a kacagást, nézzük meg, miről is van szó. Dr. Tény tulajdonképpen a Ténytár mintájára igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy tényeket bemutatva, ezeket mérlegelve fog minket tájékoztatni politikáról. Ügyekről, emberekről, pártokról. A mérleg serpenyőjébe helyezett ügyek, emberek és pártok viszont meglepő módon csak az ellenzék soraiból kerülnek ki – mintegy a Szellemi Békehonvédők „Együtt tették tönkre”-kampányának meghosszabbításaként.

Az Igaz-Hamis menüpontra kattintva főleg Bajnai Gordon által tett vagy róla szóló idézetekről árulja el a titokzatos Dr. Tény, hogy a pofánkba hazudik-e ez a szemét libatolvaj, vagy nem. Állítás: Bajnai hazudott az üzleti karrierjével kapcsolatban. Ítélet: teljesen hamis. Várjunkvárjunkvárjunk, mi? Ja. Hogy az ítélet nem a címre vonatkozik, hanem az idézetre, amit megvizsgálnak. Oké, a hiba az én készülékemben volt. A Kaméleon című rovat lényegét nehezen tudnám megfogalmazni, de főleg arról szól, hogy Bajnai Gordon, Mesterházy Attila vagy a PM-s fiúk hazudós szar szemét szar alakok-e, vagy sem. Dr. Tény szerint persze egyértelműen szar, szemét, illetve szar alakokról beszélünk.

Személyes kedvencem az Elemzés elnevezésű rovat. Itt aztán olyan elemzések meg oknyomozások folynak, hogy az Átlátszó meg a Ténytár sírva leülhet, mert akkor egyest kapnak Dr. Tényhez képest, mint az állat. Tendenciózusan kiemelt pozitív adatok a magyar gazdaságról, elemzés arról, hogy akkor mennyire is szar, szemét vagy szar alak az Együtt Korszakváltók egyik vagy másik tagja, ha ez eddig nem lett volna világos. A kedvencem pedig a Hallgatói Hálózat és a Bajnai között lévő titkos szövetség bizonyítása. Itt a link. Ez már tényleg akkora oknyomozás, hogy beszakadt a plafon fölöttem. A Hócipő szerkesztőségében nem lehet olyan izzadságszag egy-egy ütős poén összehozása kapcsán, mint Dr. Tény gonosz bunkerében, a pilisi szívcsakra környékén. Csak egy jó példa: az utolsó képen látható fiatalember székházfoglaló és baloldali újságíró is egyben! A mindenségit neki! Hát hogy hogy képzelik újságírók, hogy kimennek tudósítani egy eseményről, azt fel sem bírom fogni.

tumblr_mety80QmEy1qzaeggo1_500.jpg

Ezen a képen például az egyik decemberi vonulgatást láthatja a kedves olvasó, rajta rögtön kettő, azaz kettő (kétszer kettő az 4, a 444.hu mögött pedig ugye Bajnai Gordon áll!44!!) mandineres, vagyis jobboldali újságírót láthattok! Teljesen nyilvánvaló a kapcsolat Orbán Viktor és a Hallgatói Hálózat között.

Visszatérve a komoly dolgokhoz: nem azt állítom, hogy nem érdemes Bajnai Gordon és az ellenzéki összefogás környékén vizsgálódni. Azt sem állítom, hogy nem lehet mit előásni, vagy nem lehet mit Bajnai Gordon számlájára írni. A Bajnait, Mesterházyt, vagy akármelyik Együtt2014-PM-vezetőt sátánnak beállítani kívánó, vagy a Hallgatói Hálózatot, illetve akárkit erőnek erejével hozzájuk kötni igyekvő izzadságszagú erőlködés azonban borzasztóan buta és kínos vállalkozás. Mondtam már fent: az egész elgondolás kifejezetten sértő, ha magadat értelmes, érdeklődő és nyitott gondolkodónak tartod, legyél akár bal-, akár jobboldali. Másrészről azt jelzi, hogy választópolgáraink nagy része valószínűleg pontosan olyan buta, mint amilyen buta emberekre az ilyen jellegű tényfeltáró köntösbe rágalomhadjáratokat optimalizálják.

Ezek a szomorú tények, nem is beszélve arról, hogy Dr. Tény mellékállásban – mint a fent mellékelt ábra mutatja – adathalászattal foglalkozik.

3 komment · 1 trackback

Címkék: Bajnai Gordon Hallgatói Hálózat Dr. Tény

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr425387811

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dr. Tény és a képzelet birodalma 2013.07.02. 15:11:34

A Bajnait, Mesterházyt, vagy akármelyik Együtt2014-PM-vezetőt sátánnak beállítani kívánó erőlködés borzasztóan buta és kínos vállalkozás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Libatolvaj takarodj 2013.07.02. 21:21:06

Mi van? Szó sem volt arról, hogy újságíróként tudósított volna az az ember, arról van szó, hogy RÉSZT VETT a székházfoglalásban.

De ha már itt tartunk, mi a helyzet Barabás Richárd-dal, akit többször láthattunk nyilatkozni mint HaHa, és mára már Bajnai egyik talpnyalója. Tehát tény, hogy a HaHa hazudott amikor Barabás a képviseletükben azt nyilatkozta bele a képünkben hogy függetlenek.

Libatolvaj takarodj 2013.07.02. 21:23:51

Ugyanis ha valaki megnézi a Dr. Tény weboldalon szereplő linket, hát távolról sem az az egyetlen példa, hogy egy ballib újságíró egyben székházfoglaló is volt. Ezt egyébként aki figyeli a közéletet már korábban is tudhatta hogy a HaHa és a függetlenség az két külön téma.

Ténytár · http://tenytar.hu 2013.07.04. 10:49:14

Ha minket kérdeztek, akkor az arviz2013osszefogas a hivatalos állami árvizes oldal. :)

www.facebook.com/Arviz2013Osszefogas
süti beállítások módosítása