Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Alternatíva Kerekasztal a felsőoktatásról: nézd vissza!

2013.02.22. 08:00 | Írta: alternatíva (törölt)

Február elsején tartotta újraindulásának első kerekasztal-beszélgetését az Alternatíva. A felsőoktatási téma kapcsán vendégeink voltak: Torzsa Sándor a Societastól, Brantmüller László az MSZP ifjúsági tagozatától, Vágó Gábor az LMP-ből, Dúró Dóra a Jobbikból, és Teczár Szilárd a Hallgatói Hálózattól. A Fidelitas és az IKSZ nem vett részt az eseményen, a DK-s Szarvas Koppány Bendegúz a Jobbik jelenléte miatt lemondta a szereplést.

A beszélgetésről szóló részletes tudósítás a Mandineren és a Heti Válasz Online-on olvasható. A videót a BKF Média Műhely diákjai, Szemerey Eszter és Jantner Anita készítették.

4 komment

Címkék: tandíj felsőoktatás kerekasztal elvándorlás Dúró Dóra Vágó Gábor Fidelitas Alternatíva IKSZ Brantmüller László Teczár Szilárd Torzsa Sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr465097336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Foray Nándor · http://foraynandor.blog.hu 2013.02.22. 11:11:41

Dúró Dóra tényleg rettenetes jelenség, főként kislánya születése óta jelent komoly nemzetbiztonsági kockázatot. Én is miatta maradtam le az eseményről.

Dzsentrisvihák 2013.02.22. 16:28:03

Csak nekem furcsa, hogy a végéről a héliumhangú Teczár "tandíjt" Szilárd, és az LMP-s Vágó Gábor gondolatain kívül a többiek megoldási javaslatai "lemaradtak"? Minő véletlen...
Éljen a "kiegyensúlyozottság", srácok, előre a lenini úton!

@Foray Nándor:

Ha az érvekből kifogytál (vagy soha nem is voltak), akkor jöhet a személyeskedés, remek taktika, tényleg, olyan igazi demokratás. Kebledre ölelheted a Bendegúzt, megérdemlitek egymást.
süti beállítások módosítása