Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Abczug redactor!

2012.12.21. 09:39 | Írta: Nyárspolgár Úr

budapest-az-est-kiado-szerkesztosege-budapesten.jpg

Legutóbb tett oppozícziós opinióm alá nem átallott odaskribálni vélemény-periodicánk actuális redactora a következő addendát: „Nyárspolgár urunk idejétmúlt, vitathatónak tűnő jelzőitől az Indexszel kapcsolatban az Alternatíva szerkesztősége elhatárolódik.” 

Mármost ezzel mintegy azonmód ekvivalens platformáczióra keveredett ama czikkezetemben is emlegetett, s bizonyos electromos-zsurnállal! Hogy ne mondjuk, kibúvott a szeg a zsákjából, amint a tű fokán is átkélt ama bizonyos camelus-jószág, s bizonyossá vált, hogy novitácziónk (aligha váratlan mód') judeánus kezek közén pereg, mely rettegi az etető kéz toczkosát, s inkább a delimitáczió nyápicz konstrukcziójához nyúl személyem ellenében! 

Mindez botrány, skandalum! Olyannyira, hogy apprehendácziómban egy bizonyos "Kis-kegyed" czímezetű toálett-papírperiodicát ragadtam volt kezembe a megszokott Pesti Hírlap helyett a rikkancsnál, melyben azt olvasom: Nekimentek a szexnek a papokMármost haragomban felkiáltottam, hogy a magasságos Úristen szolgái is igazán lábuk elé vethetnék tekintetüket, midőn a Colosthorba igyekeznek átiramodni, imigy tán nem botlanának az utczán állatok módjára hanczúrozó niemandokba. (Ám - hogy egy tréfás annotatioval éljek - az is megér egy misét, hogy a zsandárság nem galoppolt a helyszínre, hogy ott elnáspángolja a feslett erköltsű egyedeket megakadályozván ezzel a vaginalis hunczutkodást.)

Ám mindez helyzetemen jottányit sem emendált, a fentebb czitált postscriptum továbbra is ott tsúfítja remekmívem! Magam pedig furtonfult gondolkodám azóta is, hogy miként merészelte elhatárolni önnönmagát szerény személyemtől e gazficzkó redactor, ezzel mintegy hasonlatos szituáczióba keverni e sorok jobb sorsra érdemes lírikusát, mint amiben Szent Cárpáth-i Hunniánk Ady Endréje is leledzeni volt kénytelen — ama isráelita Jászi-féle compánia tsetsei közelében!

Épp ezért abczug redactor, párbajra hívom magát legott e ditstelenség végett!

Ajánlom magam:
Nyárspolgár Úr

2 komment

Címkék: nyárspolgár

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr324975924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása