Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Viktor újévi köszöntője

2014.12.31. 16:50 | Írta: Mátrai Viktor

Az én évértékelőmSokat gondolkodtam, hogy mit is lehetne írni évértékelőként. Arra jutottam, hogy kormányzati és egyáltalán minden szempontból, olyan év volt ez, hogy nem tudnék kiemelni eseményeket anélkül, hogy ne érezném: annyi mindenről beszélni kell még.

Erre jött ez

Nem szeretnék semmi olyasmibe belemenni, hogy hol, mennyibe fog kerülni az útdíj. Erre ajánlom böngészésre és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. művészeti alkotásait. 18 páratlan -szerintem kb. painttel átrajzolt térképeket ábrázoló- képet láthatunk az ügyfélkiszolgálás kiválóságaitól. Nincs az ellen kifogásom, hogy kitaláltak egy új, évi 5000 forintos sarcot. Senkinek nem fog fájni, aki megteheti, hogy autóval jár. Legyünk naivak és fogjuk föl úgy, hogy majd biztosan az úthálózat javítására megy a pénz (nyilván nem lesz így).

Ami kegyetlenül felbasz, az a teljesen dilettáns megoldás. Úgy prezentálják az új fizetős szakaszokat, mintha azt a 4-5 éves Vitézy Dávid rajzolta volna a Windows 95 paintjében.

Ez a .jpg-ben megjelent tájékoztató az én évértékelőm. Szerintem nem érdemes ehhez mást hozzátenni. Olyan pontosak és kidolgozottak, amit és ahogyan csinált a kormánypárt az Úr 2014-es esztendejében.

Na, BÚÉK!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz évértékelő 2014 útdíj Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr837026711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása