Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Marci és a terroranyuka

2012.07.20. 08:45 | Írta: kilgore_trout

Képkivágás_1.JPG

Jönnek mindig, kopogtatnak. A Tanúk, a Jehováéi. Mely egyház bizonyos tagjai egy frissen talált videó alapján olyasmi sebeket szeretnének hagyni ártatlan gyermekekben, ami egy pedofilnak, vagy egy szcientológus kényszermunkaüzemnek is becsületére válna.

Ez a három perces rettenet nem vicc, ez egy gyerekeknek szánt oktatóanyag. Hogyan legyél jó jehovista, szófogadó birkagyerek. Hogyan legyél gondolkodni képtelen komplett idióta. Szép csokornyit lehetne összegyűjteni a különböző vallásokhoz köthető hasonlóan ostoba videókból, de ez a darab még egy jámbor piaristából is kihozná a Tóta W. Árpádba oltott Puzsér Róbertet.

- Milyen játék ez?
- Sperlock, a harcos varázsló!
- Bencétől kaptam.
- Á, szóval Bencétől kaptad!

Bence, az a kis mocskos sátánista, de megdobálnám pár évfolyamnyi Őrtoronnyal. Az, aki dínókkal játszott, meg legóbol megépítette Isten képmását, az a bálványimádó rohadék. Pokolra jut. Jehovina mama azért észreveszi, hogy gyermekének nagyon tetszik Sperlock, a harcos varázsló: undorodva, de leül elbeszélgetni erről a fertelmes elhajlásról.

- Marci, ki szereti a varázslást? Jehova vagy Sátán?

Boszorkányok márpedig vannak, Marci. Az éj sötétjében lesnek rád ködös temetőkben, ahol kiszáradt fákon varjak kárognak, és a holtak feltámadának. És az ágy alatti szörny is létezik. Rád feni a fogát, a lelógó kis kezedet, azt fogja kettékapni, ha nem teszed amit apád, Jehova meg én mondunk neked.

- Emlékszel, kikről tanultunk a múltkor? Kik ők?

Képkivágás.JPG

- Emlékszem, anyu! Ők szoktak kéregetni a Nyugatinál!

Ádám meg Éva. Na mi lett velük? Ki lettek penderítve fügefalevelüknél fogva az Éden Hotelből, az lett velük. Ezt akarod? Jehova szomorú lesz, hülyegyerek, aztán legéppuskáz. Végül Jehovina mama kidobatja a játékot Marcival a szemetesbe. Nem ám, hogy vigye vissza mondjuk szegény Bencének, aki csupa jószívűségből kölcsönadta a játékát a nyomi jehovás gyereknek, akinek még egy darab fakockája sincsen, mert oldalról nézve a négy éle utalás a tetragrammatonra. Nem, gebedjen meg a büdös varázsló-kölök, kidobjuk a szemetesbe, ott pusztuljon meg az összes eretnek.

Persze nem azt állítom, hogy minden, ehhez a felekezethez tartozó szülő ilyen kegyetlen állat, mint Jehovina mama. Mert aki szereti a gyerekét, az ilyet nem csinál. Aki ilyet csinál, attól el kell venni a gyereket. Jehovina mamának ugyanis nem azzal van baja, hogy például tévécsatornák és játékgyártók az ártatlan gyerekén keresztül, idiótábbnál idiótább, agyromboló mesékből készült borzasztó játékokkal próbálják lehúzni. Ezzel lehetne baja, mert ez elég undorító. Nem ezzel van baja, hanem hogy nem tetszik Jehovának. A varázslás. Meg a kutyafasza, az. Remélem Marci sosem akar majd Martin Luther Kingnek öltözni farsangkor.

Martin_luther_king_outsidespeech.jpg

- Te jó Jehova! Ki szereti a koszos niggereket, Marci? Jehova vagy Sátán?

Nagyjából ezt a szintet sikerült megütni ezzel a videóval. Gratulálunk.

4 komment · 2 trackback

Címkék: jehova tanúi

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr784666729

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Őrtorony új „Toy Story” filmje - Amit a szülőknek tudniuk kell 2012.08.26. 13:28:17

Bár nagyon látványos a Társulat gyermekek számára kiadott új DVD-je, rejtett veszélyei is vannak, amiket a szülőknek gondosan figyelembe kell venni A 2012-es „Óvd a szívedet” kerületkongresszus vitát kavart a gondolkodó Tanúk körében azzal, hog...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.20. 11:36:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Foray Nándor · http://foraynandor.blog.hu 2012.07.20. 11:49:23

Én 10 évig szoptam Jehova Tanúinál, és bizton állíthatom, hogy de, minden szülőjük ilyen, ugyanis ezt követeli meg a gyülekezet. Aki nem tartja be, kiközösítik. Nekem is ki kellett dobni ajándékba kapott, mellesleg kurva jó játékot a legközelebbi kukába. Majd megírom a tapasztalataimat, már megírtam amúgy, csak az a régi cikk elveszett az éterben.

A képet illetően azért a védelmükre kelnék, nehogy valaki számára azt sugallja, hogy rasszisták, mert egyáltalán nem azok, szigorúan tiltják az ilyesmit, sőt náluk nemzetben gondolkozni is tilos. Olimpián például nem szurkolhattam a magyaroknak az egyenlőség jegyében.

pinter.bence 2012.07.20. 12:11:01

@Foray Nándor: Csak a szellemi szintet próbáltam jelezni a képpel.

kilgorT 2012.07.25. 11:51:46

Kedves cikkíró! Tetszik a neved. ;)

Geldrin · http://geldrin.deviantart.com 2012.07.26. 14:11:27

Na igen, erre azt szoktam mondani, hogy jogosítványhoz kell iskola, gyerekhez nem...

A pofám leszakadt... ez valami őrület.
D:<

Ez a nemzeti öntudat tiltása is egy őrült nagy baromság...
süti beállítások módosítása