Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Orczátlanság, Tsanád a neved

2012.08.08. 13:25 | Írta: Nyárspolgár Úr

zsinagóga.jpg

Ej, mi' czudar világot egzisztál ama populáczió, mely a maga nemzethi alakulatát is csupán cziczomátlan isráelitákból képes összebarkátsolni, noha jószerével állnak rendelkezésre gerinczes és délczeg Római Katholikus legények szerte a Kárpáth-Medenczében, kik igaz szívvel teljesítenék leczkéjüket a Haza altusán!

S amint látszik, ez a köznép által csak „Jobbik” néven ismerethes compánia sem átallik fuzsionálni e czudar világgal (noha állításai emezzel szemben ambivalens tendencziát mutatnak), midőn attraktív, ámbátor talmi hangokat hallatva danolják szeiréni éneküket, lóvá téve ama mafla népeket, kik az úgynevezett „demokráczia” útvesztőiben tett magános kalandozásaik okán elmulasztották szemük előtt tartani ama czefetül kézenfekvő tényezetet, hogy tudniillik Szent Kárpáhti Hazánk államformája királyság, mely az interregnum fátyla alatt leledzik. Úgy is mondhatnók, amint Janus Pannonius tette egykoron: „Ékes a szó, de a szent becsület több nála bizonnyal, s minden szellemi értéknél följebb van az erkölcs”.

Mármost ennek daczára

itt ez a Szegedi Tsanád, ki csak hagyján, hogy egy istenkáromlóan pogány nevet visel, de reformáthusként merítették keresztség szentségébe az istenádottát, amit tetőzött azzal, hogy egyszeriben csak isráelitává fluktuált a plénum előtt, mégpediglen nem oly' formában, amint azt az úgynevezett „Kuruczinfó” néven ismeretes electromos hírperiodica szokta volt kiáltozni furtonfurt, akár egy replicáns boszorkány szokta átkozni a boldogtalan lelkeket, hanem valóban! Mindez pedig én mondom, nem is volna baj. Mert bizony mondom ezzel a Szegedi úrfival nem csupán az volna a csáva, hogy egyszeriben zsidó, hanem az, hogy úgy is viselkedik! Mert hiszen midőn megillette őt a váddal ama Ambrus Zoltán néven ismeretes, szemlátomást is diszkrét talentumú fiatalember, hogy tudniillik ő bizony tudja, hogy Meisels Imre hitvese Klein (született Borstein) Magdolna, kinek lánya Molnár (született Meisels) Katalin, kinek gyermeke Szegedi Tsanád, s mindezt nem átall plénum elé tárni, ez a Szegedi úrfi ahelyett, hogy egy asszertív és czéltudatos tozckost hintett volna ama pimasz zsellér nyakára, nem átallott felajánlani juttatást e hitvány mezőgazdasági proletárnak amaz illegitim, s hatalmát a magyarságra erőszakoskodó, úgynevezett „Európai Unió” harátsolt forrásaiból!

Eztán kiderül, amin még cselédlányom, Nusika is megütközött, hogy e tánczba nem csupán Szegedi úrfi járt egymagában, hanem mellé szegődött a nemzethies tsetse-betséket nagyban kibocsátó, úgynevezett „Turul” butiqueban leledző társának, Szabó úrfinak is leánytestvére, ami önmagában is hallatlan, hisz köztudomású, hogy asszonynak háztájon a helye, nem pediglen az úgynevezett „felvilágosodásból” eredő liberthariánus téveszmék által elhitetett, egyébiránt nemlétező „Nagyvilágban”.

Ámbátor eleve gyanús volt nékem

ez a Szegedi úrfi! Már rögtön az elején, mikor megpöndítették isráelitánus mivoltát. Először azt mondta, megdöbbent, de nem változtat semmin, amiben odáig hitt. Oda se neki, gondolta akkor az egyszeri jábor lélek, hiszen a hajdanvolt, ámde nagyrabetsült Torquemada is elvégre isráelita volt. Ámde rögtön egy fertály hét múltán már amazt mondta, hogy a Horthy kormányzó által levezényelt consolidatió mi végre sem ment volna, ha nincsenek amaz isráelita nagytőkések, kik úgymond felvállalták magyarságukat! Kérem, én már ekkor beleskribáltam naplóm aznapi jegyzetébe: „Bizony e napon megjövendölöm, ez a Szegedi Tsanád hamarost ellátogat az úgynevezett »Auschwitzba«, hogy ajvékoljék és önként móresre taníttassék!” (Nyárspolgár Úr naplója, 678. oldal, 1. bekezdés). S lám, szerénységem újfent igazat szólt, horribile dictu még egy rabbihoz is ellátogatott ez a neofita, kinek ősei tudvalevőleg feszítették fel keresztjére az Szent Jézus Christust.

S hogy váteszemet tovább fitogtassam, megjövendölöm azt is, hogy ugyanily hamarost fog ez a Szegedi úrfi elszegődni ama „művelt Nyugat” szalonbéli alakulataihoz, kik beste czionista frecsegéseket rendeznek, midőn egyúttal titulálják magukat „szélsőjobboldalinak”, noha tény, hogy eb ura fakó, czionista nem jobboldali!
Abczúg Jobbik, hiába volt néked a szó, hogy vigyázó tekinteted önmagadra vesd, most vess magadra keresztet, s te feslett ország pedig figyeld a sorsod!

Postscriptum: Jobbára csak együttérzésem felől áll módomban biztosítani a „Barikád” nevű periodica kollégáit, kik minden kétséget kizáróan és akaratukon kívül avanzsáltak zsidóbérenczé.

***

Nyárspolgár Úr szeptembertől állandó rovattal jelentkezik a megújuló Alternatíván.

14 komment · 1 trackback

Címkék: zsidó Jobbik Szegedi Csanád Barikád Kurucinfo Ambrus Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr694701632

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jó lecke a kirekesztésről - Szegedi Csanád a kordon másik oldalán 2012.08.09. 06:50:13

Tragikus dolog, ha valaki saját identitását kizárólag saját felmenői genomja alapján tudja, szeretné meghatározni. Egyetlen dolog van, ami ennél borzasztóbb, ha vannak olyan emberek, akik más emberekkel teszik ugyanezt. Másokat nem cselekedeteik, hanem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rkazinczy 2012.08.09. 00:34:11

Nagyon jo, nagyon jo :)
Jahj, meg ilyet !!!

Putyilov gyári melós 2012.08.09. 00:55:12

Szegedi nem az első Jobbikos, akiről kiderül, hogy zsidó.
Vona Gábor, alias Zazrivetz meséje is csak a vakhitűeknek hihető.
De már a legelső Jobbik elnök, Kovács Dávid is ezért kényszerült lemondásra és ezért szorult háttérbe.

Úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy a részeges besúgó Csurkának igaz volt,amikor azt hangoztatta, hogy a Jobbik a Moszad kreálmánya.

"Ha nem tudod megakadályozni,akkor állj az élére és te irányítsd!"
(C. de-Gaulle)

sanya64 2012.08.09. 03:40:46

próbálom elképzelni, Csanádék milyen tempóban hajigálták ki a családi fényképalbumból a tavalyi disznótorban készült képeket... ))

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.08.09. 05:07:44

Tetszett vala eme ősök nyelvezetére hajazót beszéd.

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2012.08.09. 05:08:51

@sanya64: És hogy fotoshoppal hogy egyengeti kifelé a gyanús kampós orrokat a családi albumban. :-))

Moulder 2012.08.09. 06:09:09

Azt mondják, "nem az a baj, hogy zsidó, hanem az, hogy nem vallotta be".
Mondják ezt a nemantiszemiták.
Vicces.

nixe 2012.08.09. 09:26:14

Nagy zűrzavart tud okozni a fejekben amikor öszekeverednek az ősi hovatartozás meghatározások, az öndefiniálás, az egyes csoportokon belüli akol-összetartozási vágyak, ésatöbbi,ésatöbbi.
Vegyük a zsidó szabályt,ahol az anya után "öröklik" a hovatartozást.
Első nemzedékben egy 100% nem zsidó fiú és egy 100% zsidó lány leánya zsidó, de % ban csak 50%. Még három ilyen nemzedék, és a % már csak kb 6%, de zsidó szempontból zsidó.
Más összeállítás esetén akár 75% ben zsidó ősöktől származó is lehet vallási szabály alapján nem zsidó.
Bár ez fura, de hát ha ez a szabály akkor ez a szabály.
Ami ennél rosszabb jelenleg, hogy egyes embereknek nem igazán akarják meghagyni, hogy maguk határozzák meg, hogy kicsodák, hanem a környezetük akarja ezt meghatározni. "Tsanád" is igazán attól lett zsidó, hogy a "kartársai" most már így határozzák meg.
Márpedig, mint a fenti számításból látszik, a lakosság valószínűleg elég nagy hányadát lehet ilyen vagy olyan módon ekként "meghatározni", és ez csak politikai vagy egyéb önös szándék kérdése.
Sokan tarthatnának ön és családvizsgálatot-talán csökkenne a hangerő- de tudom,hogy ilyen nem lesz, hiszen az akol melegew és a nyáj együtt bégetése mindig erősebb összetartó erő, mint az igazság.

kvadrillio 2012.08.09. 09:29:19

A GOND AZ, HOGY EZ AZ ESET VILÁGOSAN RÁMUTAT ARRA A TÉNYRE: VÁLSÁGBAN IS MINDENFÉLE KORRUPCIÓRA JUT PÉNZ, CSAK A MEGSZORÍTOTTAKRA NEM JUT !

ÉS EZ BAJ.NAGY BAJ !!!

*azta* 2012.08.09. 09:52:23

sehol egy 'legott'?! pedig mily gyorsan szaladt ez esemény szekere!

Landauer Szilárd 2012.08.09. 09:52:33

Tsk hogy essze ne keverjük az dolgokat. Eme nevezetes szegedi tsanádnak, az keresztyénséghez erőst kevés köze van, mivel az nem vallási máz, sem nem templombajárás, hanem a Krisztussal való személyes kapcsolat, néki átadott élet és megváltásba vetett hit. Cselekedetei alapján, ezen lelki értékek egyikét sem lehet fellelni eme úrfi életében mivel a legalapvetőbb statutum hiányzik belőle: "Szeresed felebarátodat mint temagadat". Nevében lehet református, de az szívében nem az. De még lehet .... Kutyábul nem lesz szalonna... Feleim ! A menny tele van kutyaszalonnával. Mert bűnös itt mindenki mindenben, csak nem mindenki ösméri be s nem mindenki kéri az Mindenható kegyelmét életére.

Titkosnick 2012.08.09. 09:57:17

több dolgok vannak földön s égen, Horatio, mintsem bölcselemtek álmodni képes

mily sajnálatos, hogy nem ilyen czikkek jelennek meg a nyomtatott sajtóban, jobban esnék olvasnom a kávé mellé!

egyatlagosfelhasznalo 2012.08.09. 12:10:00

Annyira fárasztó újra és újra elmagyarázni, hogy nem az a baj vele, hogy zsidó, hanem hogy 1. hazudott, 2. közpénzekkel korrumpált. Persze a megélhetési bérrettegőknek meg az agyhalott drukkereknek hiába is magyarázná az ember... csak abban bízhatunk, hogy vannak értelmes emberek is ebben az uruszágban, akik ezt felfogják. További jó rettegést!

Sátán meg a Jocó 2012.08.13. 12:05:01

@egyatlagosfelhasznalo: ezeknek mondhatod. Taktikájuk, hogy elmondod nekik, akkor várnak egy kicsit, míg felgyűlik pár tucat komment, aztán mintha mi sem történt volna újra iderettegnek.
Régi, ócska taktika, de hát nekik is meg kell élni valamiből :)
süti beállítások módosítása