Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Huszonöt év érték

2015.04.22. 05:37 | Írta: Lakner Dávid

Huszonöt év érték

Sajnos lassan haladok a nyomtatott sajtó olvasásával, a mellékelt képen látható, két hónappal ezelőtti Heti Válasz is csak most került ismét a kezembe. Ha már a keményen dolgozó emberek kapcsán felmerült, miért is nem fontolták meg jó alaposan, hogy ide adják a pénzüket, miért nem sejtették előre, hogy bármiféle gond is adódhat.

De ha már huszonöt év érték, gyorsan ötvöztem is a hátlapot eddigi kedvenc Heti Válasz-címlapommal. Ez két évvel ezelőtti.

Huszonöt év érték

Csak aztán nehogy a politikai élet fenegyerekeinek bukása is olyan csúfos legyen, mint a másik értékteremtőké, nem igaz?

Szólj hozzá!

Címkék: Fidesz Heti Válasz Quaestor Quastor Csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr367388138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása