Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Lelkiismereti okok és hasonló úri huncutságok

2015.02.06. 18:12 | Írta: Mátrai Viktor

Nincs egy napja, hogy Simicska Lajos a Népszavának nyilatkozott és egy új médiaháborút prognosztizált, máris hátba támadták. Lelkiismereti okokra hivatkozva felmondott a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió vezetősége. Egy közleményben. Előzetes bejelentés nélkül.

A mai nappal a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió alábbi vezetői lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat:

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke,

Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője,

Élő Gábor, az MNO főszerkesztője,

Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese,

Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese,

Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese.

Ez jelent meg az mno.hu-n. Robbant is a magyar média, mindenki elkezdte hívogatni Simicska Lajost, hogy megtudja mi is történt. Sok mindent nem tudni, mert "kurvára" meglepetésként érte a hír, nyilatkozta az indexnek.

Ez sok mindent elmond a lemondókról és a jobboldali újságírókról kormányhoz hű és Orbán Viktorra szerelemmel tekintő, kritikát megfogalmazni ritkán képes, kicsit szolgalelkű brancsról. Nagyon örülök, hogy Bayer Zsolt leült a gép elé és a közlemény után 40 perccel már meg is jelentetett egy helyzetértékelőt, ami természetesen a tőle megszokott stílusban íródott, de arra tökéletes, hogy érzékeltesse az Orbán és rendszere felé tanúsított mélyenszántó áhítatot, ami ő és az általa most nagyon respektált barátai tanúsítanak.

A hír24 készítette a helyzetben kialakult, lelkiállapotot is mutató Simicska Lajos interjút, amit többek között azért is érdemes elolvasni, mert Bayer agymenésére is reagál benne.

Tehát megtörtént és a Fidesz nem szemből, egyenesen ment neki a Közgép vezérnek, hanem hátulról támadták meg. Sok mindent elmond ez a rendszerről, a kormányról és lemondottakról. Ők nem csak ahhoz voltak gyávák, hogy Simicska Lajosnak szóljanak, de ahhoz sem volt merszük, hogy a saját beosztottjaikat tájékoztassák, mielőtt kitették a közleményt. Persze nem feltétlen kell ezen meglepődni ott, ahol Habony Árpádok járnak tanácsokat adni.

(Bayer Zsolt cikkét azért nem linkeltem, mert nem tartom normálisnak, hogy ő írhat bármit is bárhova. Ha valaki akarja megtalálhatja a keresőjét használva)

A kép innen származik

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon, vagy kérdezz Ask.fm-en!

Szólj hozzá!

Címkék: média médiaháború mindenki geci Orbán Viktor Bayer Zsolt Simicska Lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr547147361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása