Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Nem elég lakáj Orbánnak a kormánypárti média

2015.01.15. 10:36 | Írta: pinter.bence

7194_sajtobemutato_7.jpg

A VS.hu hozta a hírt, mely szerint Orbán Viktor múlt héten találkozott a kormánypárti média vezetőivel és közölte velük, hogy a kormány és a Fidesz mostantól a közmédiát fogja használni üzenetei közvetítésére. Úgyhogy az említett médiumok ne nagyon számítsanak állami hirdetésre. Hűha.

A találkozó tényét megerősítette Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője is, bár szerinte nem csak ő, Gajdics Ottó (Lánchíd Rádió), Élő Gábor és Liszkay Gábor (Magyar Nemzet, MNO) és Bencsik András (Demokrata) voltak jelen. Az elhangzottakról nem nyilatkozott bővebben, de felhívta a figyelmet: egy ideje nincsenek állami hirdetések a jobboldali médiumokban A többiek sem cáfolták a VS értesüléseit. Fogadjuk el tehát egyelőre, hogy a találkozó megtörtént, és nagyjából az hangzott el, amit a VS megírt.

Vonjuk le először is a tanulságokat: bármennyire is küzdöttek a jobboldali médiumok a lakájmédia jelző ellen, nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor pontosan így tekint rájuk: lakájmédiaként. De a miniszterelnök szemében nem voltak elég lakájok ezek a médiák. Már évek óta fejlesztgeti a kormány a valaha volt leglakájabb médiát, a pecsovicsok keresztes seregét, úgy hívják őket, hogy közmédia. A közmédia esetében legalább az állami hirdetésekkel nem kell szarozni, mivel az állam pénzén működik egyébként is.

Az ügy hátterében minden bizonnyal Orbán Viktor és Simicska Lajos elhidegült viszonya áll: tudjuk, hogy a Hír TV, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet a kormánypárti oligarcha érdekkörébe tartozik. A rejtett hidegháború már eddig is szedte áldozatait: leépítések voltak a Nemzetnél és a Hír TV-nél is. Az pedig sokat elárul a miniszterelnök felfogásáról, hogy a nemsokára hírcsatornával és talán bulvárcsatornával támadó közmédiát konkrétan a kormány és a Fidesz szócsövének tartja. Állampárt, heló.

A kérdés az, hogy jó húzás-e Orbántól, ha elengedi a mainstream jobboldali sajtó kezét és csak a közmédiára támaszkodik. Szerintünk neki nem jó. Ezekbe a lapokba a szélesen vett jobboldali tábor érzelmileg invesztált az elmúlt években. Ellenzéki időszakban azért, mert ellenzéki médiaként működött, 2010 óta pedig azért, mert a gyakran teljesen ámokfutó kormánypárti propagandával kapcsolatban mégiscsak megnyugtató volt, hogy olyan, némi respekttel rendelkező lapok szolgáltatnak pozitív visszacsatolást, esetleg kritizálják meg néha, mint a Magyar Nemzet vagy a Heti Válasz.

Nem hisszük, hogy a kormány lépéseit eddig nagyrészt kritika nélkül támogató médiumok holnaptól kezdve átváltanak RTL Klub-üzemmódba, és orrba-szájba nyomják majd az oknyomozásokat Habony Árpád óráiról. Elképzelhető viszont, hogy elindulnak pozitív folyamatok a jobboldali sajtóban, és legalább értékalapon neki fognak állni néhányan a valóságtól egyre jobban elszakadó kormány alaposabb kritikájának. Talán még megvannak a feltételei egy ilyen finomabb irányváltásnak, bár az előző évtizedben formálódó jobboldali média meg leginkább a Fideszbe invesztált érzelmileg, árokásásilag.

A közmédiáról viszont csak a legelkötelezettebb mag hiszi el, hogy ott bármiféle független szakmai munka folyik. Napról napra látjuk, hogy nem folyik. Évről évre világosabb, hogy a közmédia híreit és irányvonalát a Fidesz pártközpontjából írják. Az ötévnyi Fidesz-uralom ellenére a szakmaiságot foltokban felmutató jobboldali médiumok kinyírása egyedül a Simicska elleni harc kereteiben értelmezhető, ez pedig tényleg csak a keménymagnál fog működni.

37 komment · 3 trackback

Címkék: jobboldal közmédia jobboldali média Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr787075783

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.01.20. 12:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: 5 milliárdot kaszált 1 nap alatt alkalmazottai halálán a Charlie Hebdo 2015.01.16. 11:28:47

Előre megtervezett üzleti húzás volt a fél szerkesztőség lemészároltatása, ami után a lap következő heti bevétele a szokásos 43 millió forintnyi euróról közel 5 milliárdnyi euróra ugrott - miután 5 millió példányt adtak el a lapból egyetlen nap alatt? ...

Trackback: Így lehet bárkiből gyilkost csinálni, ha te irányítod a médiát és a rendőrséget 2015.01.16. 11:25:57

Észrevetted, hogy az arab testvérpárt NEM gyanúsítottként, hanem végig gyilkosként, sőt mészárosként emlegette a bulvármédia, holott a gyilkosok arcát nem látta senki, a kocsiban "felejtett" útlevél meg vagy létezett, vagy nem? Hol van itt az ártatlan...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andras J Fazekas 2015.01.15. 11:55:51

Akárhogy megy a terelés és a mocskolódás, senki nem fogja azt gondolni, hogy a posztkomcsi baloldal szekerét taszigáló balfék se**nyaló média a közmédiához képest független lenne.

Bármennyien is akarják ezt sunyin elhitetni.

A balfék média a 2010 előtti kormányok haszonélvezői és csicskái voltak, és ez a kormányváltással mit se változott.

Nem lehet úgy csinálni, hogy ezek, – mondjuk a közmédiához képest – függetlenek lennének.

Kár minden erőlködésért.

pinter.bence 2015.01.15. 12:56:02

@Andras J Fazekas: Erről most senki sem írt. Lassan-lassan viszont már elég ciki lesz elmúltnyolcévezni meg bezzegabaloldalozni. :(

Andras J Fazekas 2015.01.15. 15:02:33

@pinter.bence:

Ennek semmi köze ahhoz amit írtam.

Andras J Fazekas 2015.01.15. 15:07:29

@pinter.bence:

Az is világos, hogy az "emútnyócévet"a baloldal egész mocskos múltjával együtt a mostani kormányra próbáljátok kenni, aztán jobbról előzni, de ez sem fog összejönni.

Amít ideírtál semmin nem változtat.

A posztkommunista baloldali sajtó álságos mivoltán biztosan nem.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2015.01.15. 15:17:04

Valóban, a jobboldali sajtó ezzel hatalmas lehetőséget kaphat a gerince kiegyenesítésére. Ha kap - ha van még neki. (Most egy Moldova-könyv címe jut eszembe: "Az elbocsátott légió". Nem véletlenül. :)) Van viszont itt két dolog, amiről nem ír a poszt.

1) Ha nem reális az alább következő 2-es pont, akkor döntés azt is mutatja, hogy Orbán vagy nem számol vereséggel és hatalomvesztéssel, vagy erre az esetre minden mindegy neki. A jobboldali sajtó kezének elengedése ugyanis mindkét oldalról megszünteti a belekapaszkodás lehetőségét. Ha Orbán elveszíti a hatalmat 2018-ban (vagy előbb...), akkor elveszíti a közmédiát is. Akkor jól jöhetne számára, ha van hozzá lojális jobboldali médiaháttér - így meg nem lesz.

2) A kormány nemcsak állami hirdetések útján tud gondoskodni a lakájmédiáról. Ha pl. kitömi Simicskát, ő pedig fizeti a médiát, majdnem ugyanott vagyunk. És ez még nem minden. Épp van nálam egy múlt heti HV, a Schmidt Mária-cikk miatt megvettem, kicsit kidobott pénznek érzem, de most legalább megnéztem: hirdet a hátlapon az AugustaWestland cég - mi mást, harci helikoptert. Biztos magától gondolta úgy, hogy pont ott kell hirdetnie... Ha pedig a kormány egy helikoptergyártó cégen keresztül is finanszírozhatja a lakájmédiát (végül is közpénzből, mert a helikoptert abból veszik majd), akkor ez az egész egy színjáték.

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2015.01.16. 08:31:57

Néha vettem Magyar Nemzetet és Magyar Hírlapot a Magyarországon voltam. Nem nagyon tapasztaltam állami kampányhirdetést benne.

inebhedj - szerintem 2015.01.16. 08:47:13

Jobboldali újság szvsz nem kapott eleddig kormánytámogatást, furcsa is lenne egy baloldali kormánytól. :)

Szóval inkább az van, hogy a baloldali kormány megvonta az (áttételes) támogatást a baloldali, kormánypárti sajtótól. Hasonló egyébként már történt uszkve 10 éve is, akkor is a baloldali kormány vonta meg az (áttételes) támogatást a baloldali, kormánypárti sajtótól.

Egy-két blogon, weboldalon, meg kvázi szamizdat periodikán kívül nem nagyon van jobboldali sajtó Magyarországon. Jobboldali kormány meg még az én életemben nem volt.

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2015.01.16. 08:48:16

@csababácsi: Tavaly ősszel, akkor meg is lepődtem, mert előtte tényleg sokszor volt állami hirdetés. Télen mondjuk nem vettem újságot.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.01.16. 08:50:43

@Andras J Fazekas: DE NEM ERRŐL SZÓL AZ ÍRÁS. Ember, nem érted? Aktuális téma, nem 5-6 évvel ezelőtti emútnyócév.

saci02 2015.01.16. 09:03:25

@Andras J Fazekas: a posztkommunista, mocskos baloldal most van hatalmon.

Lova 2015.01.16. 09:32:22

A tisztánlátás végett az állami hirdetés nem csak kormánypropaganda vagy fidesz reklám lehet, hanem az összes állam által finanszírozott (akár kötelező) közzététel, az állami és államközeli cégek, pl ELMŰ, MVM, Paks, stb hirdetései is.
Ezek mind a jobboldali médiumokban (és nem médiákban!!) jelentek meg mostanában. Nézd meg például a NEO FM-t, azt ki is nyírták, mert közismerten baloldali kötődésű szereplőként se állami reklámot nem kapott, se más nem mert hirdetni náluk...

Egéridomár 2015.01.16. 09:47:39

@Andras J Fazekas: A te hsz-odnak pedig semmi köze a poszthoz.
Sütögeted a nagy lózungokat, közben csak fröcsögésre futotta. Hiába csűröd csavarod a mondataid, írtál a egy nagy kacskaringós körmondatot, közben észre sem veszed, hogy semmi köze a posztban megfogalmazottakhoz. Vagy észrevetted, csak kinyilatkoztatsz, amit lehet nem kellene tenned, mert egyszerűen fa**ságokat böfögsz.

Tudod ciki egy eszmének így lefeküdni, de ennyire aggresszíven birkának lenni már szánalmas.

ProsTata 2015.01.16. 09:52:56

@Andras J Fazekas:
Tisztázzunk valamit!
1. A cikk tényleg napi aktualitásról szól.
2. Részben igazad van, az előző kormányok is kihasználták a közszolgálati médiában rejlő lehetőségeket.
3. Baromi szánalmas, hogy nem cáfolod az állításokat, hanem próbálod a másik oldalt is mocskolni (egyébként ő sem patyolat fehér!)

Ellenben felhívnám szíves figyelmedet néhány óriási különbségre, amely a Te ízlésednek megfelel, és talán tőlünk keletebbre egynémely országban bevett gyakorlat, a kulturáltabb országokból meg... hát kicsit furcsán néznek errefelé.
1.
Van ugye egy média hatóság, amely felügyeli a pártatlanságot. Kérlek sorold fel hány ellenzék párt által delegált, vagy ahhoz köthető álfüggetlen "dolgozik" benne. Minden helyes találatod egy Balatonszeletet érdemel, melyet személyesen küldök el az általad megadott címre.
2.
Mondjál példát olyan fokú hírhamisításokra az "elmút nyóc évből" a közmédiában, ami az utolsó 5-6-ban történt. Gondolok itt a meghamisított hírekről, Operaház tüntetés furcsa beállításáról, szpotokban kitakart "nemszeretem" személyekről, Cohn Bendit lejárató kampányról. Ezek mindegyike tény, amelyek utólag valamiféle kényszeredett látszatreakciót, átmeneti álbüntit eredményeztek valakinél. Szándékosan hagytam ki azokat, amelyeket lehet többféle módon magyarázni. Ugye megvan, hogy azok akik ezeket elkövették, kisebb pausa után megérdemelten még magasabb pozíciókba buktak, hiszen bizonyították: megbízható elvtársak. Hevességed okán feltételezem, tájékozott vagy a témában, érdeklődve várom válaszod.
4.
Ne felejtsük el, hogy soha ilyen nyíltan nem mondta ki kormányfő: igen, eddig ÉN irányítottalak benneteket, ÉN pénzeltem a vállalkozásotokat, ÉN mondtam meg miről mit írjatok. Most már van saját kormánysajtóm, szevasztok!
Ha ugyanezt Gyurcsány nevezetű csóka csacsogta volna, akkor most minimum Öszöd 2-ről beszélnénk.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2015.01.16. 10:11:09

Egy újabb szép bizonyíték (nem szimpla bizonyíték, beismerő vallomás) a korrupcióra.
Kíváncsi vok, h Polt Péter meddig hajlandó elmenni a nyílt bűnpártolás terén?

lazaraki 2015.01.16. 10:12:41

A félreértések elkerülése végett, a baloldali média mint lakájmédia idekeverése nem csupán az elmúlt nyolc évezés keretében értendő. A baloldali média, mondjuk először is nem baloldali, ezt csak hazudja magáról, viszont éppen annyira elfogult és nevezhető lakájmédiának, mint a jobb. A jelenben is.

Steve31 2015.01.16. 10:45:08

A lényeg, hogy megnyekkent orbánc isteni bűvfénye!
Sokan kezdenek rájönni, hogy nem csokifagyi hanem
csak egy rakás szar.

Fehérlapos 2015.01.16. 11:24:24

A TV2-n továbbra is mennek a kormányzati hirdetések, még a karácsony este sem maradtunk Korbuly Péter hurráoptimista hangja nélkül.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.16. 11:56:33

hátha ezután egy picit visszavesznek az agitpropból.

high up! 2015.01.16. 12:00:00

Az ember ma már röhögve figyeli, ahogy ez a szellemileg leépült, alkoholfüggö Orbaneszku eftárs a Sztálini életútjának a vége felé közeledik.

A nagy azonosságok a nagy tanítómesterével:

- Sztálin diktátor volt. Orbán is az
- Sztálin semihez nem értett, síkhülye volt minden szakmaisághoz, meg tudományossághoz. Orbán „A dongó tudományok doktora” is az
- Sztálin mindenhol ellenséget sejtett. Orbán is
- Sztálin azt hitte, hogy aki nincs vele, az őt meg fogja buktatni. Orbán is
- Sztálin az ellenségnek bélyegzettek egy részét kietelepítette. Orbán is (külföldre)
- Sztálin az ellenségnek bélyegzettek másik részét mindenféle politikai eszközökkel próbálta elhallgattatni. Orbán is, csak ő az EU-ban már nem börtönözhet be, meg nem akaszthat
- Sztálin kizárólag a minden parancsát vakhittel teljesítő emberekkel vetette magát körbe. Orbán is
- Sztálin, mint minden sikermentes, mindenhol csak a kudarcot megélt diktátor, a bukás és elszámoltatás miatti félemében egy napon agyilag megbomlott. Orbán is
- Sztálin az egyre elhatalmasodó paranoiás betegsége krónikusabb stádiumában oda jutott, hogy "rájött", hogy a leghübb nyaloncai is ellene müködnek és ezért elkezdte őket leváltani és ritkítani. Orbán is

- A paranoiás betegségének végső fázisában Sztálin "rájött", hogy az orvosai őt valójában félrekezelik és ők az okai annak, hogy sikertelen és kudarcokkal teli az uralkodása. Ezért már a saját kezelő orvosait is elkezdte akasztani és börtönbe vetni.

Na most Orbaneszku ebbe az utolsó fázisba lépett.
A sikertelenségek miatti népi felkelések naponta jönnek, Orbaneszku egyre jobban fosik és vagdalkozik. Már Rácseltöl is DNS mintát vett, hogy tudja a drágája, hogy kinek kölszönheti a Luxus életét.

Sorsdöntő időket élünk,
Kurvára nem lennék most Orbaneszku bizalmi embere. Vagy akárcsak az orvosa.

FOLYTASSUK!

Andras J Fazekas 2015.01.16. 12:15:29

@ProsTata:

Hat évtizednyi baloldali hazudozást és mocskot nem lehet négyévnyi Fidesz kormányzással egalizálni.

Kár a gőzért, az elpocsékolt időért és energiáért.

A szándék ugyan érthető de nem tolerálható.

Ezért nem nő a baloldal támogatottsága 2006 ősze óta.

Azért további jó szórakozást.

vénkujon 2015.01.16. 12:23:11

ha eddig nem volt oké a seggnyalás, akkor most valóságos nyelvcsapástornádó -kataklizma várható. segg nem marad szárazon!:D

Egéridomár 2015.01.16. 12:32:23

@Andras J Fazekas: Amit fentebb leírtam, visszavonom.
Értően olvasni képtelen vagy.
Most két lehetőség áll fent:

1. Pénzért csinálod. Akkor érthető, de nem tolerálható. Magyarul, takonyból van a gerinced.

2. Szimplán alkalmatlan vagy a kognitív életformára. Akkor remélem, nyugdíjas éveid vége felé jársz.

csak egy néző 2015.01.16. 12:38:46

@Blogger Géza:
Gejza, te képes vagy mindenhova bemásolni ennek az idióta Bencsiknek a hazudozását?

Andras J Fazekas 2015.01.16. 12:43:35

@Egéridomár:

Az a helyzet, hogy a jobboldalon nem olyan egybites amnéziások vannak mint a te térfeleden, akik az általatok kiagyalt hazugságokat tekintik igazságnak.

Ti annyira hülyék vagytok, hogy azt hiszitek, hogy az ellenfélnek is csak annyi esze van mint nektek.

De ezzel saját magatok alatt vágjátok a fát,mivel a valóság tojik a fejetekre, csak ki kéne értékelni, miért nem tud választást nyerni 2006 ősze óta.

De még ehhez is gyávák, vagy hülyék vagytok.

Ehelyett itt küzdesz velem.

Nem én vagyok az ellenség, hanem az önámító hazudozásotok.

Hajrá!

Andras J Fazekas 2015.01.16. 12:45:52

@Egéridomár:

Javítás:

Az a helyzet, hogy a jobboldalon nem olyan egybites amnéziások vannak mint a te térfeleden, akik az általatok kiagyalt hazugságokat tekintik igazságnak.

Ti annyira hülyék vagytok, hogy azt hiszitek, hogy az ellenfélnek is csak annyi esze van mint nektek.

De ezzel saját magatok alatt vágjátok a fát,mivel a valóság tojik a fejetekre, csak ki kéne értékelni, miért nem tud választást nyerni a balfékoldal 2006 ősze óta.

De még ehhez is gyávák, vagy hülyék vagytok.

Ehelyett itt küzdesz velem.

Nem én vagyok az ellenségetek, hanem az önámító hazudozásotok.

Hajrá!

ProsTata 2015.01.16. 14:30:05

@Andras J Fazekas:

Köszönöm, a válaszod megerősített. Egyetlen érvemet nem cáfoltad, nem is kísérelted. Egyetlen érvet nem írtál állításod igazolására. Csak járatod a lemezt, "élmút nyócévezel". Én konkrétumokat írtam, megpróbáltad bevetni az ilyenkor szokásos menekülő maszlagot.
Egyetlen pozitívumot látok Benned a többi Fidesz-zombival szemben, hogy -legalábbis eddig- szalonképesen játszottad le a lemezt.

Andras J Fazekas 2015.01.16. 18:02:43

@ProsTata:

Nem voltak érveid.

Nem képzeled, hogy egy értetlen szájkaratésnak ingyen oktatást fogok tartani?

Néz utána magad, mert számomra elfogadhatatla amit írtál, érveknek pedig egyáltalán nem nevezhetők.

Tizenkettő belőled egy tucat.

Védhetetlen ostobaságokat állít, aztán ostoba kérdéseket tesz fel, mintha bárkinek dolga volna a kimagyarázni őt a téveszméiből.

Ha meg akarsz valamit érteni, kutass magad utána.

Nem vagyok jótékonysági intéznény, meg egyébként is a magát téveszmékben ringató ellenfél a legkényelmesebb ellenfél.

Hülye lennék téged kiokosítani.

Pont jó vagy olyan butának, amilyennek látszol.

Andras J Fazekas 2015.01.16. 18:10:05

@ProsTata: Te gyébként már azötszázadik ostoba vagy aki azt hiszi, hogy egy komment rovatban szájkaratézva kormány lehet váltani.

Nézd vissza az eredményeket: 2006 ösze óta egyetlen országos választás se tudtatok megnyerni.

Ezzel az egyszerű ténnyel birkózzál, ne velem.

er.miki (törölt) 2015.01.20. 17:19:07

@Andras J Fazekas:
"Nem képzeled, hogy egy értetlen szájkaratésnak ingyen oktatást fogok tartani?

Néz utána magad, mert számomra elfogadhatatla amit írtál, érveknek pedig egyáltalán nem nevezhetők.

Tizenkettő belőled egy tucat."

Word. A troll mondja. :p

"Andras J Fazekas 0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2014.01.16. óta tag."

Sunyi kis ex-munkásőr nyugger vagy te is, komám. Csak visszataláltál a nyalnivaló s*gghez néhány év kihagyás után.

"Ha meg akarsz valamit érteni, kutass magad utána."

Az ostobák és bunkók leggyakoribb válasza. Nem kell ragozni tovább. :s

Andras J Fazekas 2015.01.20. 18:42:24

@er.miki:

Hát persze.

Amióta az eszemet tudom, antikommunista és baloldal ellenes voltam, a felmenőim kulák listán voltak, de ha egy hozzád hasonló, bolsiból libsivé magát frissen áthazudó posztkommunista balfék rám mordul, akkor majd rögtön elhiszem, hogy valójában munkásőr vagyok.

Így gondoltad hígagyú?

Andras J Fazekas 2015.01.20. 18:48:48

@er.miki:

Nagyon hülyék vagytok ti bolsi-balfékek, amikor igazi jobboldaliakat próbáltok jobbról előzni.

Közben messziről bűzlötök a minden politikai identitást nélkülöző elvtelen bolsevizmustól.

er.miki (törölt) 2015.01.20. 19:48:43

@Andras J Fazekas:
"Amióta az eszemet tudom, antikommunista és baloldal ellenes voltam, a felmenőim kulák listán voltak, de ha egy hozzád hasonló, bolsiból libsivé magát frissen áthazudó posztkommunista balfék rám mordul, akkor majd rögtön elhiszem, hogy valójában munkásőr vagyok.

Így gondoltad hígagyú?"

Még mindig troll vagy. És minél jobban vergődsz, annál szánalmasabb leszel. Persze, kuláklista, aha. Hazudj még, cicafiú! Gróf Almássy Vitéz Pista nem az apád volt véletlen?

Egyébként megérne egy pszichológus látogatást, ha ez az önmeghatározásod, hogy balellenes és antikomcsi vagy. Persze, tudom, hogy a narancsbolsi pártházból fizetnek, szóval neked már alapvetően mindegy. ;-)

Andras J Fazekas 2015.01.20. 20:32:39

@er.miki:

Ne túráztasd magad.

Gyenge, de főleg végtelenül ostoba eresztés vagy.

Azzal se vagy tisztában, hogy mit beszélsz, szerencsétlen.

2015.01.30. 17:14:17

2010 előtt mennyit sírt a jobboldal az egyetlen reggeli műsor, a NAPKELTE miatt. Ma az összes közszolgálati tv és rádiócsatorna ennél sokkal egyoldalúbb lett, és minden időben. Ha ez nem elég Viktornak, ami most van, és még egyoldalúbbat akar 80 milliárd KÖZPÉNZEN, akkor a nézettsége nem hiszem, h emelkedni fog.
Én nem csodálkoznék ha netán egyszer az ellenzék olyan helyzetbe kerül, akkor a közmédiát megszünteti. A ma bebetonozott jobboldali újságíróktól hatalmas végkielégítéssel lehet csak megszabadulni, másrészt addigra a rádiózás mellett a tévézés is háttérbe szorul, mert az internetem mindenki azt, és akkor néz, amit akar.
süti beállítások módosítása