Itt is megtalálsz minket.

HTML

Mi ez itt?

Nem vagyunk múlt nélkül. 2008-2009-ben papírlapot adtunk ki Győrben, most pedig felköltöztünk az internetre, mert még maradt bennünk mondanivaló. Minden hozzászólásnak örülünk, a posztok szerzőik álláspontját tükrözik, nem a kollektíváét.

Papírlapot? Tényleg?

Tetszik?

Erről beszélünk

Tényleg megérett az idő a politikusok drogtesztjére

2014.12.30. 07:56 | Írta: pinter.bence

10882188_10204401694821325_2423285152380780706_n.jpg

Gyurcsány Ferencről már sokszor hittük azt, hogy végleg begombázott és bedobta a törölközőt: az utóbbi években számos performansszal bizonyította, hogy némi olcsó népszerűségért cserébe gyakorlatilag a saját anyját is eladná reneszánsz freskóként, aztán jól visszaigényelné az áfát. Ismerjük ezt a vonását kormányzása idejéből is: a tánc, az ájulós kormányszóvivő, az Ágybavizelő Ferenc-performansz, de még az őszödi beszéd is beleillik ebbe a sorba. Nem is beszélve a Kattints a Miniszterelnökre kampányról. Meg a szopránban előadott fagyiajánlásról.

v5aec_.gif

Bukása óta eddig leginkább különböző őrült beszédekkel, szakácskönyvvel, mobilappal, drámai dokumentumfilmekkel és macskás képekkel próbálkozott, tegnap azonban új szánalmassági szintre emelte saját figyelemkurvaságát azzal, hogy a Kelemen Kabátban nevű zenekar felkérésére elment DJ-zni egy buliba.

jv7cwn.gif

Lehet, hogy van, aki szerint ez vicces. Lehet, hogy ez hoz Gyurcsánynak esetleg egy-két szavazót, vagy legalább megint beszélnek róla. Én is írok róla, persze. Viszont nem tudom, megéri-e Gyurcsánynak lesüllyedni a trashcelebek, alekoszok, berkik, berényimikik szintjére és elmenni bulikba „DJ-zni”. Szerintem ez nem vicces, és ehhez asszisztálni sem vicces, sajnálom is, hogy két általam régóta követett és kedvelt tumbász is belekeveredett valahogyan az eseményekbe. Szóval amikor a záró We Will Rock You alatt zeng az elkúrtad, amolyan mosolygósan, kedélyesen, akkor ki mire gondol?

Zöldi László korábbi posztunkra reagálva írta rólaNagy orrú, pocakosodó, hevesen gesztikuláló, kora ötvenes politikus. Kívülről akarta megreformálni az MSZP-t, ami belülről sem sikerült neki. Kétszer alapított kormányt, de az országlása nehezen megvalósítható ötletekbe fúlt. A bukása után új pártot hozott létre, ennek élén keresi helyét a közéletben. (…) A hibáiról, tévedéseiről sokszor írtam e rovatban, kommunikációs képességét azonban elismerem.” Ez még mindig a helykeresés? Vagy ez a kommunikációs képesség?

Lehet, hogy mostanra Gyurcsány tényleg végleg begombázott. Viszont ahelyében nem akarnám, hogy a kis Marcikának ennyire kelljen majd szégyellnie az apját.

Szólj hozzá!

Címkék: Gyurcsány Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativa.blog.hu/api/trackback/id/tr367021749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása